Segistid

Grohe kampaania

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 22

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Franke Atlas Neo Sensor tööstuslik must väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Atlas Neo Sensor tööstuslik must väljatõmmatava käsidušiga

    552,00 €

    Franke Atlas Neo Sensor on minimalistliku disainiga ja tööstusliku musta viimistlusega köögisegisti. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Kõrge jooksutoruga segistil on kontaktivaba juhtimine vasakul pool ning kahvaga juhtimine paremal pool. Kontaktivaba segisti eeliseks on veesäästlikus, kuna kahva kasutades lülitame tihti vee välja hiljem kui vajalik. Lisaks on Atlas Neo Sensor segistil väljatõmmatav käsidušš, millel on ühtlasi ka laminaarne veevool. 

    Kontaktivaba juhtimisega segisti on äärmiselt hügieeniline kuna vett on võimalik kasutada ilma kahva puutumata. Liigutades kätt kuni 6 cm kaugusel andurist hakkab segisti tööle ning 30 sekundi möödudes vesi lõpetab voolamise. Vee temperatuuri on võimalik seadistada tänu juhtpaneeli regulaatorile, mille toiteallikaks on komplektiga kaasas olevad 4 AA patareid.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 harjatud must

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 230 harjatud must

    519,00 €

    Hansgrohe Metropol 230 on kõrge disainiga harjatud musta viimistlusega valamusegisti. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud must värv teeb segisti unikaalseks lisandiks Sinu vannituppa!

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Käepide asub segisti all osas. Metropol 230 jooksutoru saab pöörata 120 kraadi ulatuses. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 harjatud must

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 harjatud must

    534,00 €

    Hansgrohe Metropol 260 on kõrge disainiga harjatud musta viimistlusega valamusegisti, mis sobib hästi kasutamiseks koos tasapinnapealsete valamutega. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud must värv teeb segisti unikaalseks lisandiks igasse vannituppa.

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 harjatud pronks

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 harjatud pronks

    534,00 €

    Hansgrohe Metropol 260 on kõrge disainiga harjatud pronksi viimistlusega valamusegisti, mis sobib hästi kasutamiseks koos tasapinnapealsete valamutega. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Harjatud pronks värv teeb segisti unikaalseks lisandiks igasse vannituppa.

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 poleeritud kuld

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 260 poleeritud kuld

    534,00 €

    Hansgrohe Metropol 260 on kõrge disainiga poleeritud kuld viimistlusega valamusegisti, mis sobib hästi kasutamiseks koos tasapinnapealsete valamutega. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Poleeritud kuldne värv teeb segisti unikaalseks lisandiks igasse vannituppa.

    Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 22

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas