Segistid

Grohe kampaania

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 109

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Wasser Eclectic Onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Wasser Eclectic Onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Tavahind: 275,00 €

    Erihind 189,00 €

    Wasser Eclectic on mattmusta viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Wasser Eclectic on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii rustikaalse sisekujundusega maamajja kui ka modernsesse linnakorterisse. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt ühe kangiga. Väljatõmmataval käsidušil on 3 erinevat pihustusrežiimi - juga, pihustus ja power spray.

    Segisti jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Blue Star Torino 670 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Blue Star Torino 670 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Tavahind: 198,00 €

    Erihind 184,00 €

    Torino 670 on industriaalse disainiga Blue Star'i köögisegisti, mis on tõeline profivahend Sinu köögis. Segistil on kõrgkvaliteediline ja kauakestev mattmusta viimistlus ning lisaks tavarežiimile on segistil ka pehme pihustusrežiim, mis võimaldab näiteks puuvilju ja marju õrnalt loputada. Blue Star XXL mugavustsoon lisab perenaisele kasutusmugavust igapäeva toimetustes. Kerox® keraamiline tööelement tagab töökindluse pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Franke Eos Neo antratsiit väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Eos Neo antratsiit väljatõmmatava käsidušiga

    329,00 €

    Franke Eos Neo on minimalistliku disainiga ja antratsiit viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Kõrge jooksutoruga segistil on kahva juhtimine paremal pool.

    Köögisegisti sobib ideaalselt kokku populaarsete Franke köögivalamutega. Kõrge jooksutoruga modernne köögisegisti ei ole ainult praktiline lisa Sinu köögis, vaid ka stiilne disainielement.

    Lähemalt
  4. Vannisegisti Ravak Waterfall

    Vannisegisti Ravak Waterfall

    309,00 €

    Ravak Waterfall on viieosaline kaskaadsegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Segistil on 35mm keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan kroom väljatõmmatava käsidušiga

    200,00 €

    Köögisegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan on loodud tooma igakülgset mugavust Sinu kööki. Kroompinnaga minimalistlik disain ei jäta kedagi külmaks, universaalne väljatõmmatav metallpihusti ning 360° pöördeulatusega tila teevad köögis tegutsemise lihtsamast lihtsamaks, olgu selleks siis toidu valmistamine, koristamine või nõudepesu.

    Ühe nupuvajutusega saate valida peenpihustuse režiimi asemel võimsa joaga režiimi ja vastupidi. Pärast kasutamist tõmbub dušiotsak tila sisse tagasi tänu süsteemile EasyDock. Täpse Grohe SilkMove'i keraamilise südamiku abil saate veevoolu ja -temperatuuri hõlpsalt reguleerida, mis muudab segisti käsitsemise veelgi lihtsamaks.

    Grohe Eurosmart Cosmopolitan on kõrge jooksutoruga köögisegisti, mis on töödeldud StarLight pinnatöötlusega. See teeb segisti puhastamise imekergeks- lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Grohe Zero tehnoloogiaga on viidud plii ning nikli sisaldus miinimumini, mis tagab puhta joogivee.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 109

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas