Segistid

Grohe kampaania

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 24

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinasisene termostaat dušisegisti Hansgrohe ShowerSelect kaks funktsiooni

    Seinasisene termostaat dušisegisti Hansgrohe ShowerSelect kaks funktsiooni

    574,00 €

    ShowerSelect  on Hansgrohe seinasisene dušisegisti, millel on keeratav nupp temperatuuri määramiseks ja kaks nuppu veeväljundi valimiseks. Tegemist on modernse seinasegistiga, mis on mõeldud kasutamiseks koos seinasisese Hansgrohe iBox tööelemendiga. Nautige peidetud segisti pakutavat mugavust: suurem liikumisvabadus nii vannis kui ka duši all, lisaks saate sobiva segisti väljavalimisega oodata kuni lõpliku paigaldusetapini. 

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Oras Oramix 167100 surunupuga

    Dušikomplekt Oras Oramix 167100 surunupuga

    534,00 €

    Oras Oramix 167100 surunupuga on klassikalise stiiliga kroomviimistlusega dušikomplekt. Oramix seeria on loodud maksimaalseks mugavuseks ja suurte kasutuskoormustega ruumide jaoks. Toode tagab energia säästlikkuse, samal ajal tagades ka täieliku funktsionaalsuse.

    Dušid on töödeldud katlakivivastase tehnoloogiaga, mis pikendab komplekti eluiga. Lisaks on komplektiga kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused. Segisti on koos pressostaadiga ehk surveühtlustajaga, tagades ühtlase veetemeperatuuri ka juhul, kui on suurest kasutuskoormusest tingitud survekõikumised.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Franke Perfect4 Mondial COMBI S roostevaba teras + boiler + filter

    Köögisegisti Franke Perfect4 Mondial COMBI S roostevaba teras + boiler + filter

    1 961,00 €

    Franke Franke Perfect4 Mondial COMBI S on minimalistliku disainiga roostevabast terasest köögikraan, millega on kaasas ka boiler ja veefilter. Köögisegisti teeb eriliseks ühest väljavoolust tulev nii tavaline soe ja külm vesi kui ka keev ja filtreeritud vesi. Segisti jooksutoru pöördenurk on 360°, mis keeva vee kasutamisel ei lähe kuumaks ning tagab ohutuse kõrvetamise eest.

    Segistil on paremal pool kahv, millega saab kasutada külma ja sooja vett ning vasakul pool on keeva ja filtreeritud vee kasutamise nupp. Boileril on ka puhke režiimi, mis aktiveerub kui pikemalt vett ei kasutata, mis on äärmiselt energiasäästlik.

    Komplektiga on kaasas Franke Pro M filter, mida tuleb vahetada iga 6-9 kuu tagant, olenevalt vee tarbimisest ja karedusest. Joogivee filtreerimisel eemaldatakse veest ebameeldivad lõhnad ja maitsed, näiteks kloriidi maitse. Lisaks sellele eemaldatakse mikroplast, rooste ning bakterid ja viirused, mis on leitavad tavalises joogivees.

    Lähemalt
  4. Dušisegisti Hansgrohe ShowerTablet Select 400

    Dušisegisti Hansgrohe ShowerTablet Select 400

    296,00 €

    HansgroheShowerTablet Select 400 on kroomi viimistlusega dušisegisti. Segisti täidab ka praktilist funktsiooni duširiiulina. Segisti parempoolses otsas paikneb ka avaus käsiduši hoidmiseks. 

    Termostaatsegistil on kasutusel CoolContact süsteem, mis tähendab, et segisti pind ei lähe kasutamisel kuumaks. Olles täielikult ohutu ka kõige väiksematele pereliikmetele. Hansgrohe ShowerTablet - võrratu dušikogemus igas suuruses vannituppa!  

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Oras ALESSI Sense 8710F

    Valamusegisti Oras ALESSI Sense 8710F

    611,00 €

    Oras ALESSI Sense 8710F on kroomviimistlusega ja valgete detailidega valamusegisti. Valamusegisti on käivitatav innovaatilise vajutussüsteemiga. Segistil on eelseadistatud tarkvara, mida on võimalik vastavalt vajadusele ka ümber seadistada. Komplektiga on kaasas vajutatav põhjaklapp.

    Segisti peale korraks vajutades käivitub see 6-sekundiks ning vajutades sellele 1-sekundiks käivitub segisti 1-minutiks. Jooksutorule vajutades 4-sekundit püsib segisti suletuna 20-sekundit, mida on mugav kasutada segisti puhastamisel. Segistil asub temperatuuriseadekahv paremal pool, kust on võimalik ka veesurvet seadistada.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 24

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas