Segistid

Grohe kampaania

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 510

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Hansgrohe Focus M41 240 kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Focus M41 240 kroom väljatõmmatava käsidušiga

    237,00 €

    Focus M41 240 on Hansgrohe kumerja disainiga köögisegisti, mille puhul saab veetemperatuuri ning vooluhulka reguleerida mugavalt ühe kangiga. Lisaks on võimalus tõmmata välja käsidušš, et mugavalt näiteks nõusid loputada või puuvilju pesta. Väljatõmmatav käsidušš suurendab liikumisraadiust kuni 50 cm võrra ning sel on kaks asendit – harilik ja pihustusrežiim. Ka käsiduši tagasi asetamine toimub mugavalt magnetiga. Komplekti kuuluvad ühendusvoolikud G 3/8 ning jooksutoru, mille pöördenurk on 150°. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida.

    Rõõm maitsvast einest algab toiduvalmistamisega – värskete toiduainete valimise, pesemise, tükeldamisega jne. Hansgrohe köögisegisti on pilkupüüdev ja usaldusväärne tööriist kõigis ettevalmistustöödes. Korralik töö, kvaliteetsed materjalid ja keerukas tehnoloogia on Hansgrohe segistite kaubamärgid.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Oras Stela 4812F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Stela 4812F bideedušiga

    247,00 €

    Oras Stela 4812F on klassikalise disainiga kroomviimistlusega valamusegist koos käsidušiga. Oras Stela segisti on kasutajasõbralik ja vastupidav, mis garanteerib funktsionaalsuse igas vannitoas. Segistil on jäik jooksutoru ning vee vooluhulga piirang 5,4 l/min. Oras Stela 4812F valamusegisti teeb omapäraseks teemantefektiga laminaarne veesammas. Oras Stela 4812F on võitnud ka maineka reddot disainiauhinna. 

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Stela valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Grohe Blue Home väljatõmmatava käsidušiga + veefilter + jahuti + gaasiballoon

    Köögisegisti Grohe Blue Home väljatõmmatava käsidušiga + veefilter + jahuti + gaasiballoon

    2 134,00 €

    Grohe Blue on unikaalne segistikomplekt, millesse kuulub kroomi viimistlusega Grohe Blue köögisegisti, jahuti ja gaasibaloon gaseeritud vee jaoks. 

    Blue on silmapaistva kroomitud viimistlusega Grohe köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Grohe köögisegistid on täiustatud SilkMove tehnoloogiaga, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Gustavsberg Epic mattmust

    Valamusegisti Gustavsberg Epic mattmust

    183,00 €

    Valamusegisti Gustavsberg Epic on mattmusta viimistlusega segisti, mis on loodud andma ruumile iseloomu ning tooni. Põhjamaiselt rafineeritud disain paistab silma ideaalselt tasakaalustatud proportsioonidega, sihvakas joon annab liikuvust. Epic segisti on inimesele, kes leiab vannitoa olevat koha, kus laitmatu silmailu on võrdväärne veatu funktsionaalsusega. Gustavsberg ainult ei täida Sinu ootusi, vaid ületab need. Just selle tõestuseks ongi loodud segisti, mille olemus on lihtsalt eepiline.

    Epic sarja mattmusta segisti tehnoloogia tagab kahva sujuva ja täpse liikuvuse, keraamiline tihend takistab tilkumist ning kindlustab pika kasutusea. Eco-flow süsteem aitab säästa vee- ning energiakulu. Painduvad 3/8" veeühendusvoolikud muudavad paigaldamise lihtsamaks.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Blue Star Novara must

    Valamusegisti Blue Star Novara must

    Tavahind: 116,00 €

    Erihind 108,00 €

    Valamusegisti Blue Star Novara on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva mattmusta viimistlusega. Segistil on üks kahv, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil Special Blue Star keraamiline tööelement, mis piirab veekulu (6l/min).

    Valamusegistil on NEOPERL® Cascade SLC silikoonpinnaga aeraator (sõel), mis takistab lubjasette ning tagab vee ühtlase voolu. Kui katlakivi siiski pikaajalisel kasutamisel tekib, on silikoonpinnaga sõela väga lihtne puhastada.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 510

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas