Segistid

Grohe kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 239

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Blue Star Capri II

    Valamusegisti Blue Star Capri II

    Tavahind: 86,00 €

    Erihind 80,00 €

    Capri II on antiikse disainiga Blue Star valamusegisti, mille ühe kahvaga saab mugavalt reguleerida nii veesurvet kui ka -temperatuuri. Tegu on valamusegistiga, mis on mugav, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga. Kerox® keraamiline tööelement tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks. Segisti voolupiirang on 6l/min. Capri lisab mõnusat retrohõngu Sinu vannituppa!

    Lähemalt
  2. Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge

    Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge

    86,00 €

    Vanni- ja dušisegisti Grohe BauEdge muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks, automaatne suunaja teeb hõlpsaks veevoolu vahetuse duši- ja jooksutoru vahel. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse.

    Seinale paigaldatav segisti pakub tänu oma 46 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Rubineta Ultra-33 (St) roostevaba teras

    Köögisegisti Rubineta Ultra-33 (St) roostevaba teras

    76,00 €

    Rubineta Ultra-33 (St) on roostevabast terasest kangsegisti, mis kaunistab mistahes kodu oma kauni kumerja stiiliga. Komplekti kuulub keraamiline segistisüdamik 40mm ning roostevabast terasest painduvad ühendustorud pikkusega 40cm. Rubineta Ultra-33 (St) on eksklusiivse disainiga, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga köögisegisti.  

    Lähemalt
  4. Käsidušikomplekt Oras Apollo 520

    Käsidušikomplekt Oras Apollo 520

    67,00 €

    Apollo 520 kuulub Oras Apollo tooteseeriasse, olles hinnatud eelkõige oma ajatu disaini poolest. Kauni kroomi läikega Apollo 520 kaunistab iga vannituba kui ajatu klassika. Komplekti kuulub käsidušš, 1500 mm pikkune dušivoolik, dušilift, kergesti puhastatav seebialus ning käsiduši seinahoidik.

    Lähemalt
  5. Bideedušš Oras Optima 272050

    Bideedušš Oras Optima 272050

    22,00 €

    Oras Optima 272050 on lihtsa stiiliga kroomviimistluse ja mustade detailidega bideedušš. Käsidušši on väga lihtne puhastada ning sellel on ka katlakivivastane töötlus. Lisaks on käsidušil mugav kahv, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab selle kasutamise.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 239

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas