Segistid

Grohe kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 267

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Blue Star Torino 670 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Blue Star Torino 670 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Tavahind: 198,00 €

    Erihind 184,00 €

    Torino 670 on industriaalse disainiga Blue Star'i köögisegisti, mis on tõeline profivahend Sinu köögis. Segistil on kõrgkvaliteediline ja kauakestev mattmusta viimistlus ning lisaks tavarežiimile on segistil ka pehme pihustusrežiim, mis võimaldab näiteks puuvilju ja marju õrnalt loputada. Blue Star XXL mugavustsoon lisab perenaisele kasutusmugavust igapäeva toimetustes. Kerox® keraamiline tööelement tagab töökindluse pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  2. Vihmadušš Ravak Chrome 300 Square

    Vihmadušš Ravak Chrome 300 Square

    150,00 €

    Ravak Chrome on 30 cm läbimõõduga metallist valmistatud laedušš, mis loob dušinaudingule uue dimensiooni. Suur vihmadušš on mugav ja efektne. Vihmaduši düüsid on kvaliteetsest silikoonist vältides seeläbi katlakivi tekkimist ning ummistusi düüsides, kasutusel on EasyClean süsteem. 

    Vihmadušš ei eelda tavapärasest tugevamat survet ning seda saab paigaldada ka olemasoleva laeduši asemele. Komplekti on võimalik lisada sobiv seina - või laekinnitus.

     

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Wasser Eclectic Onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Wasser Eclectic Onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Tavahind: 275,00 €

    Erihind 189,00 €

    Wasser Eclectic on mattmusta viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Wasser Eclectic on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii rustikaalse sisekujundusega maamajja kui ka modernsesse linnakorterisse. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt ühe kangiga. Väljatõmmataval käsidušil on 3 erinevat pihustusrežiimi - juga, pihustus ja power spray.

    Segisti jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Grohe Eurosmart S-Size bideedušiga Climate Care

    Valamusegisti Grohe Eurosmart S-Size bideedušiga Climate Care

    114,00 €

    Grohe Eurosmart S-Size on voolujoonelise stiiliga ja kroompinnaga valamusegisti koos käsidušiga. Segistil on üks kahv, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on segistil põhjaklapp, mida on võimalik reguleerida keti abil segisti tagant. Käsidušiga on kaasas ka seinahoidik, millega dušši seina küljes hoiustada.

    Grohe Eurosmart seeriat iseloomustab SilkMove tehnoloogia, mis tagab segisti käepideme äärmiselt sujuva liikumise. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud.  Segistil on vett säästev voolupiiraja, mille seadistus on 4.0 l/min. 

    Grohe Climate Care tooted on valmistatud jätkusuutlikel viisidel. Grohe jaoks on äärmiselt oluline vähendada tootmisest tekkivaid süsinikuheitmeid, toetada arengumaid ja olla veendumusel, et puhas vesi ei või olla luksus ja sellele peab olema ligipääs kõigile. 

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Hansgrohe Focus 260

    Köögisegisti Hansgrohe Focus 260

    160,00 €

    Hansgrohe Focus 260 on köögisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Käepidet on võimalik paigaldada nii paremale kui ka vasakule segistipoolele. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 110°, 150° või 360° juures. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Kokad otsivad alati vaid parimaid koostisosi. Hansgrohe avastas, et reaalsuses algab see juba kvaliteetsest segistist. Hansgrohe Focus seeria segistitel on stiili, sisu ja funktsionaalsust, mis rikastavad iga kööki.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 267

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas