Segistid

Grohe kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 76

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol poleeritud kuld

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Metropol poleeritud kuld

    461,00 €

    Hansgrohe Metropol on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Poleeritud kuldne värv on unikaalseks lisaks igasse dušinurka või vannituppa. Üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri ning ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Oras Optima Style 2613FH bideedušiga

    Valamusegisti Oras Optima Style 2613FH bideedušiga

    458,00 €

    Oras Optima Style 2613FH on modernse disainiga kroomviimistlusega valamusegist koos käsidušigai. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee ja energia säästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale.

    Segistil on üks kahv, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Oras Optima valamusegistit on võimalik paigaldada nii valamu kui ka tasapinna peale. Komplektiga on kaasas käsidušš, dušivoolik ja seinahoidik.

    Lähemalt
  3. Termostaat vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Ecostat Select valge/kroom

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Ecostat Select valge/kroom

    423,00 €

    Hansgrohe Ecostat Select on termostaatsegisti, mis mäletab ning hoiab eelvalitud temperatuuri ning teeb sedasi pesemise lihtsaks ja ohutuks. Ecostat Select segistil on turvaklaasiga kaetud pealispind, mida saab mugavalt kasutada ka riiulina dušitarvikute hoidmiseks. EcoSmart-funktsiooni abil võite vähendada duši veetarvet kuni 40% võrra, hoides kokku energiat.

    Hansgrohe Ecostat Select on segisti, mis sobib ühthästi nii dušinurka kui ka vannile. Ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Toode on mõeldud kasutamiseks koos Hansgrohe dušikomplektiga. Segisti voolupiirang on 20l minuti kohta. Segistil on valge/kroom lõppviimistlus.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Franke Atlas Neo Sensor must

    Köögisegisti Franke Atlas Neo Sensor must

    481,00 €

    Franke Atlas Neo Sensor on minimalistliku disainiga ja moodsa musta viimistlusega köögisegisti. Segisti jooksutoru pöördenurk on 180°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Kõrge jooksutoruga segistil on kontaktivaba juhtimine vasakul pool ning kahvaga juhtimine paremal pool. Kontaktivaba segisti eeliseks on veesäästlikus, kuna kahva kasutades lülitame tihti vee välja hiljem kui vajalik.

    Kontaktivaba juhtimisega segisti on äärmiselt hügieeniline kuna vett on võimalik kasutada ilma kahva puutumata. Liigutades kätt kuni 6 cm kaugusel andurist hakkab segisti tööle ning 30 sekundi möödudes vesi lõpetab voolamise. Vee temperatuuri on võimalik seadistada tänu juhtpaneeli regulaatorile, mille toiteallikaks on komplektiga kaasas olevad 4 AA patareid.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Hansgrohe Metris Select M71 200 kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Metris Select M71 200 kroom väljatõmmatava käsidušiga

    495,00 €

    Hansgrohe Metris Select M71 200 on modernne kroom viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segistil on innovaatiline kaheosaline disain, mis lisab oluliselt funktsionaalsust ja mugavust nii kokkamiseks kui ka nõudepesuks. Segistit saab mugavalt opereerida valamu esiservas paikneva joystick-stiilis Select kangiga, mis on ergonoomilise disaini ning erakordselt intuitiivse kasutusmugavusega. Lisaks on võimalik segisti tööd reguleerida ka jooksutorul paikneva Select nupu abil.

    Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 110° või 150° juures. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 76

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas