Segistid

Grohe kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 85

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan M-Size

    Valamusegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan M-Size

    100,00 €

    Valamusegisti Grohe Eurosmart Cosmopolitan M-Size muudab pesurituaalid oma lihtsuse ja elegantsiga nauditavaks kogemuseks. Metallist kang teeb vee temperatuuri ning voolutugevuse reguleerimise kiireks ja sujuvaks. Kauniläikeline kroomviimistlus annab Sinu vannitoale modernse lisapuudutuse.

    Valamule paigaldatav segisti pakub tänu oma 35 mm keraamilise tööelemendile pikaks ajaks kasutusrõõmu. Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Võimalik on kasutada ka EcoJoy režiimi, mis säästab kuni 50% vett.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Grohe Eurosmart pika kahvaga M-Size põhjaklapiga

    Valamusegisti Grohe Eurosmart pika kahvaga M-Size põhjaklapiga

    Tavahind: 112,00 €

    Erihind 92,00 €

    Grohe Eurosmart on elegantse stiiliga ja särava kroomviimistlusega valamusegisti. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti sobib hästi näiteks erivajadustega inimese koju, sest segisti käepide on väljaulatuv, olles seega äärmisel mugav haarata. 

    Grohe segisti on töödeldud StarLight pinnatöötlusega, mis teeb segisti puhastamise imekergeks - lihtsalt tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus on kadunud. Komplektis sisaldub ka pop-up põhjaklapp. 

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 kroom

    Valamusegisti Hansgrohe Metropol 110 kroom

    252,00 €

    Hansgrohe Metropol 110 on valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub valamu põhjaklapp. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  4. Valamusegisti Hansgrohe Focus 70 ketiga põhjaklapiga

    Valamusegisti Hansgrohe Focus 70 ketiga põhjaklapiga

    91,00 €

    Hansgrohe Focus 70 on ketiga põhjaklapiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minuti kohta. Komplektis sisaldub QuickClean katlakivivastane õhusti. Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool.

    Värskus on Focus väljendus. Kontrasti orgaaniliste vormide ning puhaste ja geomeetriliste joonte vahel rõhutab tila otsa jõuline kalle. See kujunduslik vastandlikkus on ühendatud keeruka tehnikaga, mis üheskoos loovad kõrge kvaliteediga toote. Kaunilt dekoratiivsed vormid ja detailid äratavad Teis meelelisuse. Elegance on elulaad, mis väljendab maitsekust ja soojust.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Burlington Kensington 3 põhjaklapiga

    Valamusegisti Burlington Kensington 3 põhjaklapiga

    427,00 €

    Burlington Kensington 3 on kolmeosaline põhjaklapiga valamusegisti, mis on mõeldud valamu peale paigaldamiseks. Segisti on klassikalise inglise disainiga ning sobib hästi retro või antiikse stiiliga vannitubadesse. Segisti kahvadega saab mugavalt reguleerida nii veesurvet kui ka -temperatuuri. Segistil on 2 kahva: kuum ja külm. Kahvad on valge värvusega.

    Segistil on voolusirgendaja, mis teeb ka väikse veesurve puhul segisti kasutamise väga mugavaks. Samuti on segistil aeraator, mis omakorda lihtsustab segisti kasutamist suure veesurvega.

    Komplekti on võimalik juurde lisada segisti alused (3 tk). Segistiga on kaasas lihtne põhjaklapp. Segisti on valmistatud messingust ning sellel on kroomi viimistlus. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 85

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas