Segistid

Grohe kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 51

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Franke Lina Semi Pro kroom/onyx väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Lina Semi Pro kroom/onyx väljatõmmatava käsidušiga

    130,00 €

    Franke Lina Semi Pro on kroom/onyx viimistlusega väljatõmmatava käsidušiga kumer kangsegisti. Segisti sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Semi Pro köögisegistiga tunned end nagu tõeline köögiproff. Segistil lülitiga käsidušš, millega saab valida 2 funktsiooni vahel - dušš ja tavaline juga. 

    Segisti kang asub paremal ning jooksutoru pöördenurk on 150°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.

    Lähemalt
  2. 4-osaline vannisegisti

    Vannisegisti Gustavsberg Skandic

    491,00 €

    Gustavsberg Skandic on vannisegisti, mida iseloomustavad sõnad stiilsus ja funktsionaalsus. Segisti puhas ja lihtne disain on täiuslik lisa igasse vannituppa. Segisti automaatne põletuskaitse ja kuumaveetõke muudavad vanniskäigu mugavaks ja turvaliseks. Skandic segistit on võimalik vannile paigaldada nii 3- kui ka 4-osalisena. 

    Komplektis sisaldub väljatõmmatav käsidušš, mis kinnitatakse vanniäärele. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida.

    Jooksutoru ei kuulu komplekti, kuid selle saab allolevast valikust juurde lisada muutes vannisegisti 4-osaliseks. 3-osalise segisti puhul toimub vanni täitmine läbi vanni ülevoolu ning 4-osalise segisti puhul läbi jooksutoru.

    Enne paigaldamist tuleb torud kuni segistini puhtaks loputada. Segisti ühendatakse paremalt külma- ja vasakult kuumaveetoruga. Veesurve: max 1000 kPa. Kuuma vee temperatuur: max 80°C.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Hansgrohe Metris Select M71 200 kroom väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Metris Select M71 200 kroom väljatõmmatava käsidušiga

    495,00 €

    Hansgrohe Metris Select M71 200 on modernne kroom viimistlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segistil on innovaatiline kaheosaline disain, mis lisab oluliselt funktsionaalsust ja mugavust nii kokkamiseks kui ka nõudepesuks. Segistit saab mugavalt opereerida valamu esiservas paikneva joystick-stiilis Select kangiga, mis on ergonoomilise disaini ning erakordselt intuitiivse kasutusmugavusega. Lisaks on võimalik segisti tööd reguleerida ka jooksutorul paikneva Select nupu abil.

    Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 110° või 150° juures. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Oras Safira 1032F väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Oras Safira 1032F väljatõmmatava käsidušiga

    289,00 €

    Oras Safira 1032F on väljatõmmatava käsidušiga köögisegisti. Selle segisti puhul on justkui ühendatud jooksutoru ning käsiduši parimad omadused, tehes nõudepesu lihtsaks ja mugavaks. Jooksutoru pöördenurga tehaseseade on 100°, aga see on võimalik fikseerida ka vahemikus 40° kuni 80°. Oras Safira juures on võimalik piirata ka vee maksimaalset vooluhulka ning temperatuuri. Painduvad ühendustorud teevad paigaldamise mugavaks. Safira on olnud Orase segistivalikus hulk aastaid kõige populaarsem tooteseeria. Safira laiast valikust leiab igaüks endale sobiva segisti.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Franke Sirius L väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Sirius L väljatõmmatava käsidušiga

    111,00 €

    Franke Sirius L on kroomi värvusega kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segisti kangi saab paigaldada nii vasakule, kui ka paremale, lisaks on Sirius L segistil väljatõmmatav käsidušš. Segistil on spetsiaalne mürasummutav kate, tänu millele on käsiduši kasutamine vaikne ja mugav.

    Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 400 mm. Sirius segisti on saadaval mitmes erinevas värvitoonis. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 51

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas