Segistid

Grohe kampaania

Tooted 21 kuni 23 koguarvust 23

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Armatura Atut 200

    Köögisegisti Armatura Atut 200

    46,00 €

    Armatura Atut 200 on seinale paigaldatav pika jooksutoruga köögisegisti. Seinale paigaldatav segisti on ideaalne lahendus kui köögi tööpind on standard lahendusest kitsam.

    Kroomviimistlusega köögisegistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Atut 200 segisti jooksutoru on pööratav, mis muudab köögitoimetused tunduvalt mugavamaks.

    Lähemalt
  2. Valamusegisti Armatura German

    Valamusegisti Armatura German

    60,00 €

    Armatura German on pika jooksutoruga ning kroomviimistlusega valamusegisti. Seinale paigaldatav segisti on ideaalne lahendus, kui valamu taga ei ole piisavalt ruumi segisti paigaldamiseks. Pööratava jooksutoruga valamusegistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. German valamusegisti sobib hästi nii vannituppa kui ka majapidamisruumi. 

    Lähemalt
  3. Dušisegisti Armatura Narva must

    Dušisegisti Armatura Narva must

    84,00 €

    Armatura Narva on modernse mattmusta värvusega ning minimalistliku disainiga dušisegisti. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Komplektiga on kaasas ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused ning peiteäärikud. Segistile on võimalik eraldi juurde osta ka käsidušiga komplekt, mis tagab tervikliku duši lahenduse Sinu vannitoas.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 23 koguarvust 23

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas