Segistid

Grohe kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 31

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Käsidušikomplekt Armatura Blister

    Käsidušikomplekt Armatura Blister

    31,00 €

    Armatura Blister on ajatu stiiliga kroomviimistlusega dušikomplekt. Komplekti kuulub käsidušš, dušilift (60 cm), metallkattega dušivoolik (150 cm) ja seebialus. Lisaks on komplektiga kaasas paigaldamiseks vajalikud kinnitused. Dušikomplekt sobib ideaalselt kokku Armatura segistitega, mida on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Armatura Topaz 190

    Köögisegisti Armatura Topaz 190

    55,00 €

    Armatura Topaz 190 on tagasihoidliku stiiliga ning kroomviimistlusega köögisegisti. Segistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Topaz segistil on pööratav jooksutoru, mis muudab köögitoimetused tunduvalt mugavamaks. Segisti voolupiirang on 12l minuti kohta.

    Lähemalt
  3. Köögisegisti Armatura Angelit

    Köögisegisti Armatura Angelit

    101,00 €

    Armatura Angelit on kõrge jooksutoru ja modernse stiiliga köögisegisti. Kroomviimistlusega köögisegistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Angelit segistil on pööratav jooksutoru, mis muudab köögitoimetused tunduvalt mugavamaks. Segisti voolupiirang on 12l minuti kohta.

    Lähemalt
  4. Dušisegisti Armatura German

    Dušisegisti Armatura German

    62,00 €

    Armatura German on elegantse disainiga ning luksusliku kroomviimistlusega dušisegisti, mis tagab ajatu interjööri igas vannitoas. Segistil on üks kahv, millega on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. Komplektiga on kaasas liitmikud ja peiteäärikud. Segisti voolupiirang on 12l minuti kohta.

    Segistile on võimalik eraldi juurde osta ka Armatura käsidušiga komplekt, mis tagab tervikliku duši lahenduse Sinu vannitoas.

    Lähemalt
  5. Valamusegisti Armatura German

    Valamusegisti Armatura German

    60,00 €

    Armatura German on pika jooksutoruga ning kroomviimistlusega valamusegisti. Seinale paigaldatav segisti on ideaalne lahendus, kui valamu taga ei ole piisavalt ruumi segisti paigaldamiseks. Pööratava jooksutoruga valamusegistil on üks kahv, mille abil on mugav veetemperatuuri ja -survet reguleerida. German valamusegisti sobib hästi nii vannituppa kui ka majapidamisruumi. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 31

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas