Segistid

Grohe kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 42

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušisegisti Hansgrohe Metropol mattvalge

    Dušisegisti Hansgrohe Metropol mattvalge

    291,00 €

    Hansgrohe Metropol on mattvalge viimistlusega dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Hansgrohe Metropol seeria tooted rõhutavad täpsust ja geomeetrilisust. Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. Mattvalge värv muudab segisti unikaalseks lisandiks Sinu vannituppa!

    Ühe nupuvajutusega on lihtne suunata veevool dušši ja vajadusel tagasi segistisse. Segisti voolupiirang on 22l minuti kohta ning tsentrite vahemik on 150±12mm.

    Lähemalt
  2. Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattvalge

    Vanni- ja dušisegisti Hansgrohe Talis E mattvalge

    Tavahind: 226,00 €

    Erihind 184,00 €

    Talis E on mattvalge Hansgrohe Elegance-seeria vanni- ja dušisegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti tsentrite vahemik on 150±12mm. Mattvalge viimistlus teeb segisti stiilseks lisandiks igasse vannituppa.

    Talis E pakub siledaid ja täpseid pindu ning jooni, mis ühenduvad orgaaniliste vormidega. Kaunid kumerused ja iseloomulik sile pind loovad põneva kontrasti. Kui otsite silmatorkavalt minimalistlikku tootesarja ning eelistate vannitoas puhast, ent sooja keskkonda, on see ideaalne valik.

    Lähemalt
  3. Käsidušš Hansgrohe Jocolino Zebra 2jet

    Käsidušš Hansgrohe Jocolino Zebra 2jet

    44,00 €

    Hansgrohe Jocolino Zebra 2jet on kahe funktsiooniga lastele disainitud käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on vahva disain ning samas ülim funktsionaalsus. Käsidušil on võimalik valida kahe erineva funktsiooni vahel: Rain, MonoRain. Funktsiooni vahetamine käib läbi dušipea keeramise.

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Käsiduši on lihtne paigaldada ja ka eemaldada, kuid tänu tugevale käsiduši survele on seda võimalik kasutada tervel perel.  

    Lähemalt
  4. Vannisegisti Hansgrohe Vivenis mattvalge

    Vannisegisti Hansgrohe Vivenis mattvalge

    1 635,00 €

    Hansgrohe Vivenis on elegantse ja minimalistiku disainiga mattvalge viimistlusega vannisegisti, mis paigaldatatakse põrandale. Selle omapäraks on stiilne lapik jooksutoru ja sellele vastav WaterFallStream pihustussüsteem. Segisti teeb eriti pilkupüüdvaks tema mattvalge värvus.

    Segisti on mõeldud eraldiseisvate vannide täitmiseks veega. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. Põrandasegisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri.

    Komplektis sisalduvad põrandasegisti, käsidušš, dušivoolik ning käsiduši hoidja. Käsidušil saab valida kahe pihustusrežiimi vahel: Rain ja Monorain. Komplekti on võimalik lisada segisti paigaldamiseks vajalik tööelement.

    Hansgrohe Vivenis seeriat omastavad elegantsus ning peened voolavad vormid. Jooksutoru annab tõelise WaterFall kogemuse! Seeriasse kuulub suur valik erinevaid segisteid, mis erinevad käepideme disaini, segisti kõrguse ja jooksutoru pikkuse poolest, pakkudes hulgaliselt erinevaid kombineerimisvõimalusi. 

    Lähemalt
  5. Käsidušš Hansgrohe Rainfinity 130 3jet mattvalge

    Käsidušš Hansgrohe Rainfinity 130 3jet mattvalge

    117,00 €

    Hansgrohe Rainfinity 130 3jet on võimas kolme funktsiooniga käsidušš. Tegemist on käsidušiga, millel on nauditavalt suur dušipea (Ø 132 mm). Käsidušil on võimalik valida kolme erineva funktsiooni vahel: PowderRain, Intense PowderRain, MonoRain, midagi igaks olukorraks. Pihustusrežiimide vahetamine käib läbi Select vajutusnupu. 

    Sobib kasutamiseks ka boileritega, millel on püsiv vee juurdevool. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab käsiduši vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. 

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 42

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas