Segistid

Grohe kampaania

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 609

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögisegisti Hansgrohe Aquno Select M81 170 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Hansgrohe Aquno Select M81 170 mattmust väljatõmmatava käsidušiga

    778,00 €

    Hansgrohe Aquno Select M81 170 on mattmusta pinnatöötlusega köögisegisti, millel on väljatõmmatav käsidušš. Segisti üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti jooksutoru pöördenurk on võimalik fikseerida 60°, 110° või 150° juures.

    Segisti puhul saab valida kolme erineva süsteemi puhul: tavaline jooksutoru väljatõmmatava käsidušiga, vihmadušš jooksutorust ning SatinFlow laminaarsprei. Süsteeme saab lihtsasti vahetada vaid ühe nupuvajutusega. 

    Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. Stiilne must multifunktsionaalne sõel sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  2. Vannisegisti Grohe BauEdge

    Vannisegisti Grohe BauEdge

    219,00 €

    Grohe BauEdge on kolmeosaline kaskaadsegisti, mis on mõeldud vannipealseks paigalduseks. Sedasi on võimalik valida sobiv segisti ilma vannitoa seinaviimistlust rikkumata. Vanni täitmine kaskaadi abil mõjub justkui teraapiana Sinu vannirituaalis. Soovi korral on võimalik suunata vesi ümber käsidušši, mis võimaldab mugavalt vannis käies ka dušimõnusid nautida. 7-kraadise nurga all asuv käepide pakub maksimaalset kasutusmugavust.

    Segistil on keraamiline tööelement, mis pakub töökindlust pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 Bidette bideedušiga

    Valamusegisti Hansgrohe Vernis Blend 100 Bidette bideedušiga

    93,00 €

    Hansgrohe Vernis Blend 100 on Bidette käsidušiga valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Segisti voolupiirang on 5l minutis. Quick Clean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt maha pühkida. Komplektis sisaldub segisti, käsidušš, seinakinnitus ja 1,60 m pikkune dušivoolik.

    Hansgrohe Vernis Blend 100 seeria tooteid iseloomustab õhulisus, funktsionaalsus ja hea hinna/kvaliteedi suhe - milline suurepärane kombinatsioon, et nautida valamu, vanni või duši tipptehnoloogiat. Talis S seeria segistitel on kasutusel innovaatilised tehnoloogiad EcoSmart ja AirPower, mis muudavad segistid ka keskkonnasõbralikuks ja säästlikuks.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Oras Optima 7193U

    Dušikomplekt Oras Optima 7193U

    797,00 €

    Oras Optima 7193U on modernse kandilise disainiga ja luksusliku kroomviimistlusega dušikomplekt koos vanni- ja dušisegistiga. Optima seeria tooted on loodud innovaatilise lähenemisega, samal ajal tagades vee ja energia säästlikkuse tänu EcoFlow tehnoloogiale.

    Dušikomplektiga on kaasas vihmadušš, käsidušš, dušilift, dušivoolik ja seebialus. Lisaks on dušil termostaatsegisti, millel on ka Easy-grip tehnoloogiaga kahvad. Käsidušil on mitu pihustusrežiimi, mis suurendavad veelgi duši naudinguid. Dušikomplekt on varustatud ka prügipüüdurite, tagasilöögiklappidega, ekstsentrikliidestega ja peiteäärikutega.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Franke BAT Neptune-Evo kroom/must väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke BAT Neptune-Evo kroom/must väljatõmmatava käsidušiga

    241,00 €

    Franke BAT Neptune-Evo on kroomi ja musta värvusega kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segisti paigaldusel on võimalik kangi asetada paremale või vasakule, lisaks on veel segistil väljatõmmatav käsidušš.

    Jooksutoru pöördenurk on 360°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga. Painduvate ühendustorude pikkus on 450 mm.  

    Lähemalt

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 609

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas