Segistid

Grohe kampaania

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 508

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamusegisti Ravak 10° Free 334 mattmust

    Valamusegisti Ravak 10° Free 334 mattmust

    206,00 €

    Nutika disainiga Ravak 10° Free mattmust valamusegisti toob segisti valamu keskosale lähedamale, seetõttu on segistit lihtsam käsitleda. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Tänu segisti 10° nurgale on kergem  puhastada segisti ja seinavahelist ala, kuhu muidu ei pääse nii kergesti ligi. 

    Ühtse disaini loomiseks saab valamut sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, vann, segisti, vannitoamööbel). Kontseptsiooni 10° on võitnud maineka disainiauhinna Red Dot Design Awards.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Franke Pescara L roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    Köögisegisti Franke Pescara L roostevaba teras väljatõmmatava käsidušiga

    308,00 €

    Franke Pescara L on roostevabast terasest professionaalne kangsegisti, mis sobib hästi populaarsete Franke köögivalamutega, kuid kaunistab mistahes kodu pilkupüüdva stiili ning detailideni viimistletud funktsionaalsusega. Segistil on vabalt liikuv voolik, mida on võimalik fikseerida vastavalt vajadusele, voolikut saab liigutada 360°.

    Painduvate ühendustorude pikkus on 420 mm. Segisti paigaldusel on võimalik kangi asetada paremale või vasakule. 

    Lähemalt
  3. Valamusegisti Oras Inspera 3008F bideedušiga

    Valamusegisti Oras Inspera 3008F bideedušiga

    480,00 €

    Oras Inspera 3008F on luksusliku kroomviimistlusega valamusegisti koos käsidušiga. Voolujooneline valamusegisti loob vannituppa unikaalse isikupära ning garanteerib täieliku funktsionaalsuse.

    Segistil on pööratav jooksutoru, mille pöördenurk on 120°, kuid mida on võimalik seadistada 0° või 60° peale. Segistil on üks kahv paremal pool, mis tagab mugava veetemperatuuri ja -surve reguleerimise. Komplektiga on kaasas käsidušš, duššivoolik ja seinahoidik. Käsidušil on mugav Easy-grip nupp, mille ergonoomiline paigutus lihtsustab selle kasutamise.

    Lähemalt
  4. Kõrge valamusegisti Gustavsberg Estetic mattvalge

    Kõrge valamusegisti Gustavsberg Estetic mattvalge

    342,00 €

    Esteticuga sisustatud vannituba on stiilne, hügieeniline ja funktsionaalne. Orgaaniline vorm mõjub kaunilt ning pakub ohtralt tasast pinda. Puhtad, ühtlased jooned ja pehmed kontuurid lihtsustavad puhastamist ning pakuvad paremat hügieeni. Esteticu sarja tõeline väärtus on keraamika ning segistite saadavus paljudes erinevates värvitoonides.

    Gustavsberg Estetic on mattvalget värvi kõrge valamusegisti, mille üks käepide võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Eco-stop võimaldab individuaalset vee vooluhulga seadistamist. Painduvad veeühendusvoolikud muudavad paigaldamise lihtsamaks. Estetic valamusegisti on saadaval kroomis, valges ja mustas värvitoonis.

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Grohe BauEdge kroom kumer

    Köögisegisti Grohe BauEdge kroom kumer

    105,00 €

    Köögisegisti Grohe BauEdge on klassikalise ning kaunikujulise jooksutoruga segisti, mis kindlasti tõmbab köögis tähelepanu. Kõrge jooksutoru ning 360° pöörlev tila muudavad köögitoimetused tunduvalt mugavamaks, olgu siis tegu toiduvalmistamise, koristamise või nõudepesuga.

    Grohe BauEdge köögisegistil on StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - tõmba kuiva lapiga üle segisti ja veepritsmed ning mustus ongi kadunud. Grohe köögisegistid on täiustatud SilkMove tehnoloogiaga, mis tagab segisti jooksutoru ning käepideme äärmiselt sujuva liikumise.

    Grohe Zero tehnoloogiaga on viidud plii ning nikli sisaldus torudes miinimumini, mis tagab puhta joogivee.

    Lähemalt

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 508

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas