Sooduspakkumised

Sale

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 283

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Nagi Grohe Essentials Cube

    Nagi Grohe Essentials Cube

    27,00 €

    Grohe Essentials Cube  on minimalistliku stiiliga ühe riputuskonksuga nagi. Kandiline nagi on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest metallist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse.

    Lähemalt
  2. Dušinurk Roth ECR2N Black

    Dušinurk Roth ECR2N Black

    816,00 €

    Roth ECR2N Black on kumera kujuga dušinurk, millel on elox-must anodiseeritud mattviimistlus, mis annab dušinurgale modernse välimuse. Dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav - seda tänu tugevale alumiiniumraamile ja 6 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse.

    Roth ECR2N Black raamiviimistlusega dušinurk on saadaval kahes suuruses ning soovitud mõõtu on võimalik valida allolevast valikust. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi. 

    Lähemalt
  3. Pissuaar Duravit D-Code rimless 082930 peidetud ühendusega

    Pissuaar Duravit D-Code rimless 082930 peidetud ühendusega

    Tavahind: 280,00 €

    Erihind 229,00 €

    Pissuaar Duravit D-Code 082930 kombineerib endas ajatut stiili ning selles kiires maailmas nii vajalikku praktilisust. Oma lihtsa ning klassikalise vormiga on Duravit pissuaar kompromissitu töökindel sanitaartehnika, mis teeb kindlasti komplimendi askeetlikule maailmavaatele. 

    Duravit D-Code 082930 pissuaar on kvaliteetsest keraamikast vannitoa tarbeese, mida on lihtne puhastada ning mis ka peale pikaajalist kasutust ei kaota oma esteetliku välimust. Pissuaaril on kasutusel uus siseservata Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse kogunemist. Pissuaaril on peidetud veeühendus ja toimiseks vajab lisaks peidetud loputust. Komplektis on kaasas loputusotsik, toitekomplekt, sifoon ja liitmike komplekt.

    Lähemalt
  4. Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 130 Cube kroom

    Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 130 Cube kroom

    133,00 €

    Grohe Rainshower SmartActive 130 cube kroom on lihtne kuid stiilne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad Rainshower SmartActive 130 cube käsidušš (3 pihustusrežiimiga), dušilift ning Silverflex dušivoolik.

    Rainshower SmartActive 130 cube käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lisaks on Grohe tuntud SpeedClean süsteemi poolest, mis tähendab, et kõik dušikomplekti osad on kaetud lubjavastase kihiga. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud.

     

    Lähemalt
  5. WC-hari Grohe Essentials

    WC-hari Grohe Essentials

    57,00 €

    Grohe Essentials on minimalistliku stiiliga WC-hari. Toode on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest metallist ja klaasist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse. 

    Toode kinnitatakse seinale tüüblite ja kruvide abil, mis sisalduvad komplektis. Erilahendusena on võimalik toodet seinale ka liimida, kuid selleks tuleb tehasest lisaks tellida spetsiaalne liim.  

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 283

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas