Sooduspakkumised

Sale

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 283

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Valamusegisti Damixa Silhouet mattmust

    Valamusegisti Damixa Silhouet mattmust

    303,00 €

    Damixa Silhouet on musta viimistlusega eriseeria, mis loob vannitoa valge keraamikaga hea kontrasti. Segistite pinnaviimistlus on sügav mattmust värvus, mis on praktiline ja efektne. 

    Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Lähemalt
  2. Duširenn ACO ShowerDrain S+ Plate Black

    Duširenn ACO ShowerDrain S+ Plate Black

    394,00 €

    ShoweDrain S+ Plate on roostevast terasest musta viimistlusega ACO duširenn, mis sobib oma minimalistliku disainiga peaaegu kõikidesse vannitubadesse. Duširenn on saadaval neljas erinevas pikkuses ning võimalik on valida kahe erineva paigalduskõrgusega trapi vahel. Äravooluresti saab mugavalt avada ilma spetsiaalsete tööristadeta, see muudab duširenni kasutamise ja puhastamise oluliselt mugavamaks.  

    Kõik ACO duširennid on täielikult komplekteeritud, toode tuleb kahes osas, duširenn ning äravool. Toote paigaldamine ja ühendamine on väga lihtne ning kõik need sobivad kasutamiseks kõikide muhvtorustike süsteemidega. Duširenni pikkust saab paigalduse käigus lühendada 80 mm võrra. Komplektis sisalduvad reguleeritavad paigaldusjalad ja tehases paigaldatud hüdroisolatsiooni membraan.

    Lähemalt
  3. Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 130 Cube kroom

    Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 130 Cube kroom

    133,00 €

    Grohe Rainshower SmartActive 130 cube kroom on lihtne kuid stiilne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad Rainshower SmartActive 130 cube käsidušš (3 pihustusrežiimiga), dušilift ning Silverflex dušivoolik.

    Rainshower SmartActive 130 cube käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lisaks on Grohe tuntud SpeedClean süsteemi poolest, mis tähendab, et kõik dušikomplekti osad on kaetud lubjavastase kihiga. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud.

     

    Lähemalt
  4. Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 150 Moon White 900

    Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 150 Moon White 900

    164,00 €

    Grohe Rainshower SmartActive 150 Moon White 900 on lihtne kuid stiilne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad Rainshower SmartActive 150 käsidušš (3 pihustusrežiimiga), dušilift ning Silverflex dušivoolik.

    Rainshower SmartActive 150 käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lisaks on Grohe tuntud SpeedClean süsteemi poolest, mis tähendab, et kõik dušikomplekti osad on kaetud lubjavastase kihiga. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud.

     

    Lähemalt
  5. WC-hari Grohe Essentials

    WC-hari Grohe Essentials

    57,00 €

    Grohe Essentials on minimalistliku stiiliga WC-hari. Toode on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest metallist ja klaasist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse. 

    Toode kinnitatakse seinale tüüblite ja kruvide abil, mis sisalduvad komplektis. Erilahendusena on võimalik toodet seinale ka liimida, kuid selleks tuleb tehasest lisaks tellida spetsiaalne liim.  

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 283

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas