Sooduspakkumised

Sale

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 283

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Nagi Grohe Essentials Cube

    Nagi Grohe Essentials Cube

    27,00 €

    Grohe Essentials Cube  on minimalistliku stiiliga ühe riputuskonksuga nagi. Kandiline nagi on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest metallist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse.

    Lähemalt
  2. Dušinurk Roth ECR2N Black

    Dušinurk Roth ECR2N Black

    816,00 €

    Roth ECR2N Black on kumera kujuga dušinurk, millel on elox-must anodiseeritud mattviimistlus, mis annab dušinurgale modernse välimuse. Dušinurk on kvaliteetne ja vastupidav - seda tänu tugevale alumiiniumraamile ja 6 mm paksusele turvaklaasile, mis on töödeldud spetsiaalse mustust hülgava RothETC® kaitsega. Dušinurga üks suuremaid eeliseid on madala astmega sisenemine, mis tagab ka kasutusmugavuse.

    Roth ECR2N Black raamiviimistlusega dušinurk on saadaval kahes suuruses ning soovitud mõõtu on võimalik valida allolevast valikust. Dušinurka võib paigaldada nii otse põrandale kui ka dušialusele. Soovi korral saab sobiva dušialuse juurde osta eraldi. 

    Lähemalt
  3. Dušialus Roth Aloha-P

    Dušialus Roth Aloha-P

    132,00 €

    Roth Aloha-P on valge värvuse ja kandilise kujuga dušialus. Dušialust saab paigaldada otse põrandale. Lisaks on dušialusega kaasas ka esipaneel.

    Dušialust on võimalik kasutada iseseivalt või juurde lisada dušikardin, vältimaks vee sattumist alusest väljapoole. Standardsete mõõtude tõttu on lihtne dušialust kombineerida ka kandilise dušinurgaga. Dušialus on saadaval kahes suuruses ning komplektis sisaldub Dream-P dušisifoon.

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Franke Single 1 carbon käsitsi

    Köögivalamu Franke Single 1 carbon käsitsi

    100,00 €

    Franke Single 1 on integreeritav ümara disainiga Carbon värvi Franke Tectonite köögivalamu. Minimaalne aluskapi laius on 45 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). 

    Tectonite sisaldab klaaskiude ning polüestervaiku, mis tagavad Tectonite valamule tugevuse ning vastupidavuse plekkide ja mõljumiste suhtes. Tectonite talub lühiajaliselt temperatuuri kuni 300°C ning sel on eluaegne garantii selle välimuse ja omaduste säilimise osas. Tectonite valamu eeliseks on ka valamu kergus, mis lihtsustab transporti ning paigaldust. Kuna Tectonite valamud on saadaval mitmes erinevas värvitoonis, lisab see värvi ja särtsu Sinu kööki!

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Damixa Tradition kroom

    Köögisegisti Damixa Tradition kroom

    312,00 €

    Tradition on silmapaistva kroom viimistlusega Damixa köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on säilitatud vana ja klassikalise segisti karakter, inspiratsiooni on ammendatud romantilisest Prantsusmaa köögist. 

    Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri millega saab vajaduse korral vee ka püsivalt jooksma jätta. Segistil on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse. Lisaks on segistil ka põletuskaitse ning veesäästu funktsioon Eco-Save.

    Jooksutoru pöördenurk on 120°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 283

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas