Sooduspakkumised

Sale

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 282

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Valamu põhjaklapp Hansgrohe push-open poleeritud kuld

    Valamu põhjaklapp Hansgrohe push-open poleeritud kuld

    77,00 €

    Valamu põhjaklapp Hansgrohe push-open polished gold optic on minimalistlik poleeritud kuldse viimistlusega vannitoavalamu põhjaklapp. Põhjaklappi on lihtne paigaldada ning see toimib push-open põhimõttel. Põhjaklapp on standard läbimõõduga G 1¼. Põhjaklapp on mõeldud ülevooluga valamutele.

    Lähemalt
  2. WC-hari Grohe Essentials

    WC-hari Grohe Essentials

    57,00 €

    Grohe Essentials on minimalistliku stiiliga WC-hari. Toode on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest metallist ja klaasist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse. 

    Toode kinnitatakse seinale tüüblite ja kruvide abil, mis sisalduvad komplektis. Erilahendusena on võimalik toodet seinale ka liimida, kuid selleks tuleb tehasest lisaks tellida spetsiaalne liim.  

    Lähemalt
  3. Dušialus Roth Hawaii-P

    Dušialus Roth Hawaii-P

    199,00 €

    Roth Hawaii-P on valge värvuse ja kumera kujuga dušialus. Dušialust saab paigaldada otse põrandale. Lisaks on dušialusega kaasas ka esipaneel.

    Dušialust on võimalik kasutada iseseivalt või juurde lisada dušikardin, vältimaks vee sattumist alusest väljapoole. Standardsete mõõtude tõttu on lihtne dušialust kombineerida ka kumerate dušiklaasidega, mille nurga raadius on 550. Dušialus on saadaval kahes suuruses ning soovi korral saab komplekti lisada ka sifooni.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Blue Star Novara Inox

    Köögisegisti Blue Star Novara Inox

    Tavahind: 148,00 €

    Erihind 138,00 €

    Blue Star Novara on stiilse kõrge jooksutoruga köögisegisti. Segisti on töödeldud kõrgkvaliteedilise ja kauakestva Inox viimistlusega, mida on lihtne puhastada. Segistil on üks kahv paremal pool, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri.

    Köögisegistil on NEOPERL® Cascade SLC silikoonpinnaga aeraator (sõel), mis takistab lubjasette ning tagab vee ühtlase voolu. Kui katlakivi siiski pikaajalisel kasutamisel tekib, on silikoonpinnaga sõela väga lihtne puhastada. Kerox® keraamiline tööelement tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks.

    Lähemalt
  5. Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 130 Cube kroom

    Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 130 Cube kroom

    133,00 €

    Grohe Rainshower SmartActive 130 cube kroom on lihtne kuid stiilne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad Rainshower SmartActive 130 cube käsidušš (3 pihustusrežiimiga), dušilift ning Silverflex dušivoolik.

    Rainshower SmartActive 130 cube käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lisaks on Grohe tuntud SpeedClean süsteemi poolest, mis tähendab, et kõik dušikomplekti osad on kaetud lubjavastase kihiga. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud.

     

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 282

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas