Sooduspakkumised

Sale

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 16

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivalamu Gemlook GL 134

    Kivivalamu Gemlook GL 134

    Tavahind: 142,00 €

    Erihind 118,00 €

    Gemlook GL 134 on naturaalsest jõekivist käsitööna valmistatud vannitoavalamu, mis on mõeldud paigaldamiseks valamukapi või muu tasapinna peale. Valamu on seestpoolt poleeritud ning väljast jäetud naturaalne ja ehe. Gemlook'i kivivalamu sobib paigaldamiseks koos kõrge disainiga või seinapealse valamusegistiga. Valamu äravooluava on 45mm, tootel puudub ülevool.

    Kivid on looduse poolt naturaalselt kujundatud, mistõttu on iga toode ainulaadne ja teist täpselt samasugust ei ole. Selleks, et leida valamule parim paigutus igas vannitoas, palume ostu tehes lisada orienteeruvad mõõdud Sinu poolt soovitud valamule.

    Lähemalt
  2. Kivivalamu Balteco Neo O

    Kivivalamu Balteco Neo O

    Tavahind: 397,00 €

    Erihind 345,00 €

    Kivivalamu Balteco Neo O on ovaalne Xonyx™-kivimassist valamu, mille siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Valamu serv on õhuke ja minimalistik, kaunistades oma klassikalise disainiga mistahes vannituba.

    Neo O valamu on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks ning selle väliskülje värvi on võimalik valida mistahes RAL-värvitoonis. Standardis on tegu mattvalge valamuga.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Grohe Bau Ceramic 55

    Vannitoavalamu Grohe Bau Ceramic 55

    58,00 €

    Vannitoavalamu Grohe Bau Ceramic 55 on modernsete ning puhaste joontega vannitoa keraamika, mis on igati oma ülesannete kõrgusel. Grohe Bau Ceramic toob igasse vanntuppa märgatava peenelt minimalistliku ning tüüne atmosfääri. Kergelt puhastatav ning vastupidav keraamiline Grohe valamu on sõõm rõõmu igas vannitoas.

    Grohe Bau Ceramic vannitoavalamu on mõeldud seinale kinnitamiseks. Valamul on ülevool ning auk segistile.

     

    Lähemalt
  4. Kivivalamu Balteco Neo E

    Kivivalamu Balteco Neo E

    Tavahind: 397,00 €

    Erihind 345,00 €

    Kivivalamu Balteco Neo E on ellipsikujuline Xonyx™-kivimassist valamu, mille siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Valamu serv on õhuke ja minimalistik, kaunistades oma klassikalise disainiga mistahes vannituba.

    Neo E valamu on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks ning selle väliskülje värvi on võimalik valida mistahes RAL-värvitoonis. Standardis on tegu mattvalge valamuga.

    Lähemalt
  5. Kivivalamu Balteco Trapez

    Kivivalamu Balteco Trapez

    Tavahind: 428,00 €

    Erihind 372,00 €

    Kivivalamu Balteco Trapez on ovaalse kujuga Xonyx™-kivimassist valamu, mille siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele.

    Trapez valamu on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks ning selle väliskülje värvi on võimalik valida mistahes RAL-värvitoonis. Standardis on tegu mattvalge valamuga.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 16

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas