Sooduspakkumised

Sale

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 15

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Hansgrohe Crometta E Showerpipe 240 Varia + JBL kõlar

    Dušikomplekt Hansgrohe Crometta E Showerpipe 240 Varia + JBL kõlar

    Tavahind: 424,00 €

    Erihind 388,00 €

    Hansgrohe Crometta E Showerpipe 240 Varia + JBL kõlar on dušikomplekt, mis sisaldab kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks. Dušikomplekti on lihtne ja mugav paigaldada ilma seinu lõhkumata. Dušikomplekti kuulub Varia termostaatsegisti, Crometta E 240 laedušš, käsidušš Crometta Vario, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused.

    Crometta E Showerpipe 240 Varia dušikomplektiga tuleb kaasa ka JBL veekindel juhtmevaba kõlar. 

    Lähemalt
  2. Dušikomplekt Grohe Grohtherm Perfect + Cosmopolitan 210

    Dušikomplekt Grohe Grohtherm Perfect + Cosmopolitan 210

    878,00 €

    Grohe Grohtherm Perfect + Cosmopolitan 210 on moderne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad tööelement Rapido SmartBox, seinasisene dušisegisti Grohtherm Perfect, laedušš Cosmopolitan 210, Grohe Euphoria käsidušš ning Silverflex dušivoolik.

    Seinasisesel dušisegistil on TurboStat süsteem, mis tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Segisti teeb turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Laedušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Võimalik on valida erinevate pihustussüsteemide vahel, kusjuures sõltumata valitud süsteemist tagab laedušš alati ühtlase veevoolu.

     

    Lähemalt
  3. Termostaat dušisegisti Grohe Grohtherm 1000 Performance

    Termostaat dušisegisti Grohe Grohtherm 1000 Performance

    221,00 €

    Grohe Grohtherm 1000 Performance on turvaline ja ergonoomiline termostaat dušisegisti. Dušisegistil on ergonoomiline käepide ning SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Segisti on varustatud EcoJoy funktsiooniga, mis aitab igapäevaselt säästa vett. Eriti turvaliseks muudab antud Grohe dušisegisti CoolTouch süsteem, mis ei lase kunagi segisti välispinnal kuumaks minna. 

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba  üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  4. Dušisegisti Blue Star Novara kroom

    Dušisegisti Blue Star Novara kroom

    Tavahind: 74,00 €

    Erihind 69,00 €

    Dušisegisti Blue Star Novara on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva kroomviimistlusega. Segistil on üks kahv, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Kerox® keraamiline tööelement tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks.

    Dušisegisti sobib kokku samas tootesarjas oleva dušikomplektiga, mille hulka kuulub käsidušš ja dušilift.

    Lähemalt
  5. Termostaat dušisegisti Blue Star Torino kroom

    Termostaat dušisegisti Blue Star Torino kroom

    Tavahind: 169,00 €

    Erihind 156,00 €

    Blue Star Torino on modernse stiiliga ja kroomviimistlusega dušisegisti, millel on kaks keeratavat osa veesurve ja -temperatuuri seadistamiseks. Torino termostaat dušisegisti tagab vee ühtlase voolu ja temperatuuri. Lisaks on segistil ka temperatuuri piiramisnupp, mis hoiab veetemperatuuri liiga kuuma peale keeramise eest. Tegu on dušisegistiga, mis on mugav, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 15

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas