Sooduspakkumised

Sale

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 39

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Hansgrohe Crometta S Showerpipe 240 Varia + JBL kõlar

    Dušikomplekt Hansgrohe Crometta S Showerpipe 240 Varia + JBL kõlar

    Tavahind: 424,00 €

    Erihind 388,00 €

    Kas unistad pikkadest ja lõõgastavatest dušinaudingutest? Samas ei soovi vannitoaremonti ette võtta? Pole probleemi! Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. 

    Crometta S Showerpipe 240 Varia dušikomplekti kuulub Varia termostaatsegisti, Crometta S 240 laedušš, käsidušš Crometta Vario, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused.

    Crometta S Showerpipe 240 Varia dušikomplektiga tuleb kaasa ka JBL veekindel juhtmevaba kõlar. 

    Lähemalt
  2. Vihmadušš Wasser Round Waterfall 30

    Vihmadušš Wasser Round Waterfall 30

    Tavahind: 81,00 €

    Erihind 73,00 €

    Round Waterfall on 30 cm läbimõõduga roostevabast terasest valmistatud laedušš, mis loob dušinaudingule uue dimensiooni. Suur vihmadušš on mugav ja efektne ning see on valmistatud ühe tervikdetailina, mis teeb selle eriti vastupidavaks. 

    Vihmaduši düüsid on kvaliteetsest silikoonist vältides seeläbi katlakivi tekkimist ning ummistusi düüsides. Laeduši kinnitamiseks on vaja 1/2'' keeret ning komplekti kuuluvad ka vajalikud tihendid ja sõelad. Vihmaduši toru ning laekinnitus komplekti ei kuulu.

    Vihmadušš ei eelda tavapärasest tugevamat survet ning seda saab paigaldada ka olemasoleva laeduši asemele või lisada uuele Wasser dušikomplektile. 

     

    Lähemalt
  3. Käsidušikomplekt Blue Star Capri

    Käsidušikomplekt Blue Star Capri

    Tavahind: 61,00 €

    Erihind 57,00 €

    Blue Star Capri on valge/kroom värvusega käsidušš, mis sobib hästi näiteks vanadesse mõisatesse ja vanalinnakodudesse, luues romantilise ja küllusliku atmosfääri. Komplektis sisaldub lisaks käsidušile stiililt sobiv seinakinnitus ja dušivoolik. Capri lisab mõnusat retrohõngu Sinu vannituppa!

     

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Blue Star Torino kroom

    Dušikomplekt Blue Star Torino kroom

    Tavahind: 373,00 €

    Erihind 345,00 €

    Blue Star Torino on moodne kõrgkvaliteedilise ja kauakestva kroomviimistlusega dušikomplekt. Komplekti kuulub termostaat dušisegisti, laedušš, kolme pihustusrežiimiga käsidušš ning vajalikud kinnitused dušikomplekti paigaldamiseks.

    Termostaat dušisegisti on kahe keeratava osaga, mille abil veesurvet ja -temperatuuri seadistada. Lisaks on segistil ka temperatuuri piiramisnupp, mis hoiab veetemperatuuri liiga kuuma peale keeramise eest. Tänu käsi- ja laeduši silikoondüüsidele on nende puhastamine katlakivi tekkimisel imelihtne. Tegu on dušikomplektiga, mis on stiilne, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Damixa Silhouet kroom

    Dušikomplekt Damixa Silhouet kroom

    690,00 €

    Damixa Silhouet on luksuslik dušikomplekt, mille disainis on ühendatud moodne kroom viimistlus ning klassikaline disain. Tulemuseks on stiilne ja multifunktsionaalne dušikomplekt. Komplekti kuulub eridisainiga 11 cm diameetriga käsidušš, 25 cm diameetriga laedušš ning termostaatsegisti. Laeduši kõrgus on reguleeritav ning segisti tsentrite vahemik on 150±16mm.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 39

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas