Sooduspakkumised

Sale

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 43

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Hansgrohe Crometta S Showerpipe 240 Varia + JBL kõlar

    Dušikomplekt Hansgrohe Crometta S Showerpipe 240 Varia + JBL kõlar

    Tavahind: 424,00 €

    Erihind 388,00 €

    Kas unistad pikkadest ja lõõgastavatest dušinaudingutest? Samas ei soovi vannitoaremonti ette võtta? Pole probleemi! Hansgrohe Showerpipe dušisüsteemid sisaldavad kõik vajaliku luksuslikeks dušinaudinguteks ning kõik on võimalik paigaldada lihtsalt ja mugavalt, ilma seinu lõhkumata. 

    Crometta S Showerpipe 240 Varia dušikomplekti kuulub Varia termostaatsegisti, Crometta S 240 laedušš, käsidušš Crometta Vario, Isiflex dušivoolik (1,60 m), dušilift ja seinakinnitused.

    Crometta S Showerpipe 240 Varia dušikomplektiga tuleb kaasa ka JBL veekindel juhtmevaba kõlar. 

    Lähemalt
  2. Dušisegisti Wasser Antique Cross Onyx käsidušiga

    Dušisegisti Wasser Antique Cross Onyx käsidušiga

    Tavahind: 336,00 €

    Erihind 269,00 €

    Wasser Antique Cross Onyx on mustjas-pronksja viimistlusega dušisegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi nupuga - just, nagu vanal ajal seda tehti. Lisaks vannisegistile kuulub komplekti ka käsidušš, dušilift, dušivoolik ning keraamilised peiteäärikud.

    Wasser Antique Cross Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  3. Käsidušikomplekt Blue Star Novara must

    Käsidušikomplekt Blue Star Novara must

    Tavahind: 109,00 €

    Erihind 100,00 €

    Dušikomplekt Blue Star Novara on kõrgkvaliteedilise ja kauakestva mattmusta viimistlusega. Komplekti kuulub kolme pihustusrežiimiga käsidušš, dušivoolik ning dušilift.

    Tänu käsiduši silikoondüüsidele on nende puhastamine katlakivi tekkimisel imelihtne. Tegu on dušikomplektiga, mis on minimalistlik, kvaliteetne ning taskukohase hinnaga. Komplekt sobib kokku samas sarjas oleva dušisegistiga.

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Damixa Silhouet harjatud messing

    Dušikomplekt Damixa Silhouet harjatud messing

    1 207,00 €

    Damixa Silhouet on luksuslik dušikomplekt, mille disainis on ühendatud moodne harjatud messingu viimistlus ning klassikaline disain. Tulemuseks on stiilne ja multifunktsionaalne dušikomplekt. Komplekti kuulub eridisainiga 11 cm diameetriga käsidušš, 25 cm diameetriga laedušš ning termostaatsegisti. Laeduši kõrgus on reguleeritav ning segisti tsentrite vahemik on 150±16mm.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Damixa Silhouet harjatud vask

    Dušikomplekt Damixa Silhouet harjatud vask

    1 207,00 €

    Damixa Silhouet on luksuslik dušikomplekt, mille disainis on ühendatud moodne harjatud vase viimistlus ning klassikaline disain. Tulemuseks on stiilne ja multifunktsionaalne dušikomplekt. Komplekti kuulub eridisainiga 11 cm diameetriga käsidušš, 25 cm diameetriga laedušš ning termostaatsegisti. Laeduši kõrgus on reguleeritav ning segisti tsentrite vahemik on 150±16mm.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 43

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas