Sooduspakkumised

Sale

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 32

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušisegisti Wasser Antique Cross Onyx käsidušiga

    Dušisegisti Wasser Antique Cross Onyx käsidušiga

    Tavahind: 336,00 €

    Erihind 269,00 €

    Wasser Antique Cross Onyx on mustjas-pronksja viimistlusega dušisegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Veetemperatuuri ning vooluhulka saab reguleerida mugavalt kahe eraldi nupuga - just, nagu vanal ajal seda tehti. Lisaks vannisegistile kuulub komplekti ka käsidušš, dušilift, dušivoolik ning keraamilised peiteäärikud.

    Wasser Antique Cross Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse. Segistil on keraamiline tööelement.

    Lähemalt
  2. Bideedušš Wasser Antique Onyx

    Bideedušš Wasser Antique Onyx

    Tavahind: 91,00 €

    Erihind 79,00 €

    Wasser Antique Onyx on ühepihustussüsteemiga ja mattmusta viimistlusega bideedušš. Roostevabast terasest käsidušiga on kaasas seinakinnitus koos dušihoidikuga ning roostevabast terasest dušivoolik (1,5 meetrit).

    Käsidušil on ka SpeedClean süsteem, tänu sellele on silikoondüüsidelt katlakivi eemaldamine imelihtne. Lähemalt

  3. Dušikomplekt CRISTINA Theta TE49413 mattmust

    Dušikomplekt CRISTINA Theta TE49413 mattmust

    Tavahind: 1 223,00 €

    Erihind 842,00 €

    CRISTINA Theta TE49413 on mattmusta viimistlusega dušikomplekt, mille disainis on ühendatud moodne viimistlus ning klassikaline disain. Tulemuseks on stiilne ja multifunktsionaalne dušikomplekt.

    Komplekti kuulub 11 cm diameetriga käsidušš (3-funktsiooniline), 25 cm diameetriga laedušš ning termostaatsegisti. "Cold touch" funktsioon aitab ära hoida põletusohtu, mistõttu sobib toode hästi ka lastega peredele.

    Lähemalt
  4. Köögisegisti Damixa Silhouet mattmust

    Köögisegisti Damixa Silhouet mattmust

    313,00 €

    Silhouet on silmapaistva mattmusta viimistlusega Damixa köögisegisti, millel on kõrge jooksutoru maksimaalse mugavuse tagamiseks. Segistil on üks käepide, mis võimaldab mugavalt reguleerida nii veehulka kui ka -temperatuuri. Lisaks on kasutusel keraamiline tööelement, mis tagab segisti vastupidavuse.

    Jooksutoru pöördenurk on 120°, mis lisab oluliselt kasutusmugavust, olgu siis tegu söögi tegemise, koristamise või nõudepesuga.

    Lähemalt
  5. Kõrge valamusegisti Wasser Antique Onyx

    Kõrge valamusegisti Wasser Antique Onyx

    Tavahind: 203,00 €

    Erihind 129,00 €

    Wasser Antique Onyx on musta viimistlusega kõrge valamusegisti, millest lausa õhkub retrot, luksuslikkust ja ajatut disaini. Segisti kõrge vorm pakub rohkelt erinevaid paigaldusvõimalusi, sobitudes hästi ka koos pinnapealsete valamutega.

    Wasser Antique Onyx on tõeline elegantsuse lipulaev, sobitudes ühthästi nii luksuslikesse mõisahoonetesse kui ka rustikaalsetesse maamajadesse.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 32

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas