Sooduspakkumised

Sale

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 39

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Damixa Silhouet kroom

    Dušikomplekt Damixa Silhouet kroom

    690,00 €

    Damixa Silhouet on luksuslik dušikomplekt, mille disainis on ühendatud moodne kroom viimistlus ning klassikaline disain. Tulemuseks on stiilne ja multifunktsionaalne dušikomplekt. Komplekti kuulub eridisainiga 11 cm diameetriga käsidušš, 25 cm diameetriga laedušš ning termostaatsegisti. Laeduši kõrgus on reguleeritav ning segisti tsentrite vahemik on 150±16mm.

    Lähemalt
  2. Köögisegisti Blue Star Capri II

    Köögisegisti Blue Star Capri II

    Tavahind: 121,00 €

    Erihind 113,00 €

    Capri II on antiikse disainiga Blue Star köögisegisti, mille ühe kahvaga saab mugavalt reguleerida nii veesurvet kui ka -temperatuuri. Segisti sobib hästi näiteks vanadesse mõisatesse ja vanalinnakodudesse, luues romantilise ja küllusliku atmosfääri. Kerox® keraamiline tööelement tagab kvaliteedi ja kasutusmugavuse pikkadeks aastateks. Capri lisab mõnusat retrohõngu Sinu kööki!

    Lähemalt
  3. Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm 1000 Performance

    Termostaat vanni- ja dušisegisti Grohe Grohtherm 1000 Performance

    245,00 €

    Grohe Grohtherm 1000 Performance on turvaline ja ergonoomiline termostaat vanni- ja dušisegistiSegistil on ergonoomiline käepide ning SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Segisti on varustatud EcoJoy funktsiooniga, mis aitab igapäevaselt säästa vett. Eriti turvaliseks muudab antud Grohe vanni- ja dušisegisti CoolTouch süsteem, mis ei lase kunagi segisti välispinnal kuumaks minna. 

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba  üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  4. Dušikomplekt Grohe Tempesta Cosmopolitan System 250 Cube

    Dušikomplekt Grohe Tempesta Cosmopolitan System 250 Cube

    433,00 €

    Grohe Tempesta Cosmopolitan System 250 Cube on täiuslik dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad laedušš Tempesta 250 Cube, käsidušš Tempesta Cosmopolitan 100, Rotaflex dušivoolik ning termostaatsegisti. 

    Komplektis sisalduval termostaatsegistil on TurboStat süsteem, mis tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. Segisti teeb turvaliseks SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C.

    Laedušil on DreamSpray süsteem, mis teeb dušši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lisaks on võimalik liigutada laeduši 180° tagades täiusliku mugavuse. 

     

    Lähemalt
  5. Köögisegisti Wasser Round 360

    Köögisegisti Wasser Round 360

    Tavahind: 50,00 €

    Erihind 45,00 €

    Round 360 on pööratava jooksutoruga Wasseri valamusegisti mis on disainitud spetsiaalselt köögivalamutele. Segistil on stiilne käepide ning ka intensiivsemat kasutust võimaldav CerQual® tööelement. Jooksutoru on liigutatav ning selle ots on 360-kraadi pööratav.

    Valamusegisti komplekti kuuluvad kõik paigalduseks vajalikud kinnitused ning survevoolikud. Segistil on vett säästev aeraator.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 39

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas