Sooduspakkumised

Sale

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 282

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-pott Ifö Inspira 6262 rimfree

    WC-pott Ifö Inspira 6262 rimfree

    286,00 €

    Ifö Inspira WC-pott võlub oma kaasaegse disaini ja kasutusmugavust lisavate lahendustega. Ifö Clean pinnatöötlus hoiab WC-poti puhta ja värskena, kuna mustusel ja katlakivil on raske WC-poti külge kinnituda. See omakorda pikendab WC-poti eluiga. Fresh WC-tableti saab lasta läbi loputusnupu paagi sisse ning Su vannituba on alati värske ja hästi lõhnav.

    Ifö Inspira 6262 on kahesüsteemne universaalse äravooluga WC-pott, millel on Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse tekkimist. Komplekti kuulub valge prill-laud ning kroomist läikiv vajutusnupp. Ifö Inspira WC-pott on keskkonnasõbralik ja ustav sõber rahakotile, kuna on üks vähestest kahesüsteemsetest WC-pottidest, mille loputamiseks piisab vaid 2-4 liitrist.

    Lähemalt
  2. Elektriboiler Ariston Velis Wi-Fi 80L

    Elektriboiler Ariston Velis Wi-Fi 80L

    Tavahind: 551,00 €

    Erihind 459,00 €

    Ariston Velis Wi-Fi on elektriliste veeboilerite absoluutne lipulaev - lisaks kompaktsetele mõõtudele rabab boiler ka funktsionaalsuse ja nutikuse poolest. Tänu Smart Blue Tech puuteekraanile näitab veeboiler järelejäänud dušikordade arvu ning arvutab vee soojendamise aja järgmise dušikorrani. Tegemist on metalse disainiga elektriboileriga, mis üllatab lisaks ka kompaktsusega - toote sügavus on vaid 27 cm! 

    Topeltanumaga kütmissüsteem on sedavõrd efektiivne, et külm vesi on dušivalmis vaid 50 minutiga. Eco Evo ja Programming funktsioon salvestab ja analüüsib igapäevast veekasutust - nutikam kasutus võimaldab säästa igakuiselt elektriarvelt lausa kuni 25%. Lisaks töötavad Velis elektriboilerid ülivaikselt, mistõttu on nad vannitoas vaevumärgatavad.

    Tegu on universaalse mudeliga, mida saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt - see tähendab ka erakordset paindlikkust paigalduskohtade valikul. Toode on varustatud ABS 2.0 turvasüsteemiga toitekatkestuste ja kuivalt käivitamise puhuks. Ariston - too Itaalia tippdisain, keskkonnasäästlikus ning kasutusmugavus oma vannituppa!

    Boilerit saab programmeerida ja juhtida läbi Aqua Ariston NET app'i. App näitab mitu dušikorda on jäänud ja kui kaua läheb aega, et piisav kogus vett oleks soojenenud. Võimalus on valida 3 erineva programmi vahel: manuaalne, programmeeritud kasutamine vastavalt tarbimisel ja öörežiim.  

    Lähemalt
  3. Kivivalamu Gemlook GL 134

    Kivivalamu Gemlook GL 134

    Tavahind: 142,00 €

    Erihind 118,00 €

    Gemlook GL 134 on naturaalsest jõekivist käsitööna valmistatud vannitoavalamu, mis on mõeldud paigaldamiseks valamukapi või muu tasapinna peale. Valamu on seestpoolt poleeritud ning väljast jäetud naturaalne ja ehe. Gemlook'i kivivalamu sobib paigaldamiseks koos kõrge disainiga või seinapealse valamusegistiga. Valamu äravooluava on 45mm, tootel puudub ülevool.

    Kivid on looduse poolt naturaalselt kujundatud, mistõttu on iga toode ainulaadne ja teist täpselt samasugust ei ole. Selleks, et leida valamule parim paigutus igas vannitoas, palume ostu tehes lisada orienteeruvad mõõdud Sinu poolt soovitud valamule.

    Lähemalt
  4. Kivivann Vispool Classica 150

    Kivivann Vispool Classica 150

    789,00 €

    Classica 150 on klassikaline neljakandiline kivivann, mis on minimalistlik, kuid samas väga mugav ja ergonoomiline. Kergelt otstest laienev sisekuju teeb selle vanni ka sobilikuks kahekesi nautimiseks. Kivivann Classica on saadaval kolmes erinevas mõõdus: 150, 170 ja 180 cm pikkusega.

    Komplektis sisaldub roostevaba sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada käterätihoidja, käetoed, esipaneeli ja küljepaneelid ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  5. WC-komplekt Laufen Pro 866953 + Grohe

    WC-komplekt Laufen Pro 866953 + Grohe

    Tavahind: 616,00 €

    Erihind 526,00 €

    Tegemist on seinapealse WC täislahendusega, kuhu kuulub seinapott Laufen Pro 866953 koos õhukese SoftClose prill-lauaga, seinasisene WC-raam Grohe Rapid SL, seinakinnitused ja vajutusnupp Grohe Cosmopolitan 38844 kroom. WC-komplekti märksõnadeks on mugavus ja lihtne paigaldus, sest tooted on juba komplekteeritud, mis teeb ülejäänud paigaldamisprotsessi kordades lihtsamaks

    Laufen Pro 866953 seinapott on parima funktsionaalsusega Šveitsi kvaliteettoode, mis sisaldab endas uusimaid tehnoloogiaid nagu Soft-Close ning Slim. Laufen Pro 866953 komplekti kuulub õhuke ning vaikselt sulguv SoftClose kaas. Õhuke prill-laud lisab isikupära ja on mugavaks lahenduseks neile, kes hindavad minimalismi.

    Grohe Rapid SL on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mida iseloomustab veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinaraam on kahesüsteemse loputusega (6 ja 9 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 3 ja 6 liitrine loputus. Seinasisese WC-raami kandevõime on üle 400 kg. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis.

    Grohe Cosmopolitan vajutusnupp 38844 on kroom viimistlusega ning sobib hästi kaunistama iga vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 282

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas