Sooduspakkumised

Sale

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 262

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Dušikomplekt Gustavsberg Estetic Round mattmust

    Dušikomplekt Gustavsberg Estetic Round mattmust

    843,00 €

    Gustavsberg Estetic Round on luksuslik mattmust dušikomplekt, millel on üliõhuke ümar laedušš. Komplekti kuulub tugeva veesurvega peadušš (Ø250 mm), 3-funktsiooniline nupuga käsidušš, minimalistliku disainiga termostaatsegisti ning dušivoolik.

    Gustavsberg Estetic dušikomplekt reageerib koheselt torustikus tekkida võivatele veerõhu ja -temperatuuri muutustele, tagades ühtlase veetemperatuuri. Safe Touch tehnoloogia vähendab segisti esikülje kuumenemist. Komplekti paigalduskõrgus on mugavalt reguleeritav vahemikus 770-1165 mm.

    Lähemalt
  2. Elektriboiler Ariston Velis Evo 50L

    Elektriboiler Ariston Velis Evo 50L

    Tavahind: 456,00 €

    Erihind 380,00 €

    Velis Evo 50L on elektriline Aristoni veeboiler, mille eripäraks on toote disain ning äärmiselt kompaktsed mõõdud - toote sügavus on vaid 27 cm! Topeltanumaga kütmissüsteem on sedavõrd efektiivne, et külm vesi on dušivalmis vaid 50 minutiga. Eco Evo funktsioon salvestab ja analüüsib igapäevast veekasutust - nutikam kasutus võimaldab säästa igakuiselt elektriarvelt lausa kuni 14%. Lisaks töötavad Velis elektriboilerid ülivaikselt, mistõttu on nad vannitoas vaevumärgatavad. 

    Tegu on universaalse mudeliga, mida saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt - see tähendab ka erakordset paindlikkust paigalduskohtade valikul. LED-ekraan võimaldab mugavalt reguleerida soovitud veetemperatuuri ning annab samas pidevalt informatsiooni dušivalmiduse osas. Toode on varustatud ABS 2.0 turvasüsteemiga toitekatkestuste ja kuivalt käivitamise puhuks. Ariston - too Itaalia tippdisain, keskkonnasäästlikus ning kasutusmugavus oma vannituppa!

    Lähemalt
  3. Dušikabiin Roth Simple

    Dušikabiin Roth Simple

    521,00 €

    Dušikabiini Roth Simple on täiskomplektne dušikabiin, mida on hea kasutada ruumides, kuhu tavapärast dušinurka ei ole võimalik paigaldada. Dušikabiin ei vaja täiendavat toestust ning on täielikult veekindel. Dušikabiini uksed on valmistatud läbipaistvast turvaklaasist ning tagaseinad on mattviimistlusega ning roheka tooniga. Dušikabiini profiilid on valget värvi ning lükanduste veekindluse tagavad magnetist tihendid.

    Roth Simple dušikabiin sisaldab ka segistit ning liftiga dušikomplekti, mille käsidušil on kolm erinevat massaažifunktsiooni. Tegu on tervikliku tootega, mis on kohe valmis paigaldamiseks. Toode on saadaval kahes mõõdus.

    Lähemalt
  4. Kivivann Vispool Classica 150

    Kivivann Vispool Classica 150

    789,00 €

    Classica 150 on klassikaline neljakandiline kivivann, mis on minimalistlik, kuid samas väga mugav ja ergonoomiline. Kergelt otstest laienev sisekuju teeb selle vanni ka sobilikuks kahekesi nautimiseks. Kivivann Classica on saadaval kolmes erinevas mõõdus: 150, 170 ja 180 cm pikkusega.

    Komplektis sisaldub roostevaba sifoon ning vannijalad. Soovi korral saate vannile lisada käterätihoidja, käetoed, esipaneeli ja küljepaneelid ning tellida eelpuuritud augud segisti jaoks.

    Lähemalt
  5. Dušikomplekt Oras Nova 7414U

    Dušikomplekt Oras Nova 7414U

    302,00 €

    Oras Nova 7414U dušikomplekti kuulub Oras Nova 7462U termostaadiga vanni- ja dušisegisti ning Apollo 544 dušilifti komplekt. 

    Oras Nova 7462U on termostaadiga vanni- ja dušisegisti, mis reageerib automaatselt vähimalegi temperatuurimuutusele ning valitud temperatuur püsib ühtlasena. Paigaldamine on lihtne ja mugav, kuna komplektis sisalduvad ekstsentrikliidesed ja peiteäärikud. Kui soovite temperatuuri tõsta või alandada, saate seda teha kergelt liikuva nupuga, kasvõi kinnisilmi. Temperatuuripiiraja kaitseb kogemata liiga kuuma vee saamise eest. Lisaks on segistil EcoFlow vee vooluhulga kontroll.

    Apollo 544 dušilifti komplekt kuulub Oras Apollo tooteseeriasse, olles hinnatud eelkõige oma ajatu disaini poolest. Kauni kroomi läikega Apollo 544 kaunistab iga vannituba kui ajatu klassika. Komplekti kuulub 3 pihustusrežiimiga käsidušš, 1750 mm pikkune dušivoolik, dušilift ning kergesti puhastatav seebialus.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 262

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas