Sooduspakkumised

Sale

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 32

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Aksessuaaride komplekt Grohe Essentials City

    Aksessuaaride komplekt Grohe Essentials City

    108,00 €

    Grohe Essentials City on terviklik vannitoa aksessuaaride komplekt. Kõik komplektis sisalduvad tooted on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest metallist ja klaasist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse. 

    Tooted kinnitatakse seinale tüüblite ja kruvide abil, mis sisalduvad komplektis. Erilahendusena on võimalik neid seinale ka liimida, kuid selleks tuleb tehasest lisaks tellida spetsiaalne liim.  

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Grohe Euro Ceramic 60

    Vannitoavalamu Grohe Euro Ceramic 60

    88,00 €

    Vannitoavalamu Grohe Euro Ceramic 60 on modernsete ning puhaste joontega vannitoa keraamika, mis on igati oma ülesannete kõrgusel. Grohe Bau Ceramic toob igasse vannituppa märgatava peenelt minimalistliku ning tüüne atmosfääri. Kergelt puhastatav ning vastupidav keraamiline Grohe valamu on sõõm rõõmu igas vannitoas.

    Grohe Euro Ceramic vannitoavalamu on mõeldud seinale kinnitamiseks. Valamul on ülevool ning auk segistile.

    Lähemalt
  3. Termostaat dušisegisti Grohe Grohtherm 1000 Performance

    Termostaat dušisegisti Grohe Grohtherm 1000 Performance

    221,00 €

    Grohe Grohtherm 1000 Performance on turvaline ja ergonoomiline termostaat dušisegisti. Dušisegistil on ergonoomiline käepide ning SafeStop nupp, mis takistab näiteks lastel kogemata vee temperatuuri seadistamise üle 38° C. Segisti on varustatud EcoJoy funktsiooniga, mis aitab igapäevaselt säästa vett. Eriti turvaliseks muudab antud Grohe dušisegisti CoolTouch süsteem, mis ei lase kunagi segisti välispinnal kuumaks minna. 

    TurboStat süsteem tagab soovitud vee temperatuuri ja ühtlase voolu koheselt segisti avamisel, sõltumata vee rõhust või kõikumisest. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba  üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud. 

    Lähemalt
  4. WC-hari Grohe Essentials

    WC-hari Grohe Essentials

    57,00 €

    Grohe Essentials on minimalistliku stiiliga WC-hari. Toode on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest metallist ja klaasist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse. 

    Toode kinnitatakse seinale tüüblite ja kruvide abil, mis sisalduvad komplektis. Erilahendusena on võimalik toodet seinale ka liimida, kuid selleks tuleb tehasest lisaks tellida spetsiaalne liim.  

    Lähemalt
  5. Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 130 Cube kroom

    Käsidušikomplekt Grohe Rainshower SmartActive 130 Cube kroom

    133,00 €

    Grohe Rainshower SmartActive 130 cube kroom on lihtne kuid stiilne dušikomplekt. Dušikomplekti kuuluvad Rainshower SmartActive 130 cube käsidušš (3 pihustusrežiimiga), dušilift ning Silverflex dušivoolik.

    Rainshower SmartActive 130 cube käsidušil on DreamSpray süsteem, mis teeb duši nautimise luksuslikuks kogemuseks. Lisaks on Grohe tuntud SpeedClean süsteemi poolest, mis tähendab, et kõik dušikomplekti osad on kaetud lubjavastase kihiga. Lisaks on segistil StarLight pinnatöötlus, mis teeb segisti puhastamise imelihtsaks - lihtsalt tõmba üle segisti kuiva lapiga ning veepritsmed ja mustus on kadunud.

     

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 32

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas