Termostaat dušisegisti Oras Electra 6180

Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab

469,00 €

Saadavus: Tellimisel (7-14 tööpäeva)

või

TOOTEST

Oras Electra 6180 (6V) on kontaktivaba dušisegisti, mis reageerib kiiresti ja täpselt veesurve muutusele. Sobib hästi mitme tarbimiskohaga võrkudele (minimaalne veesurve 2 bar) ning kohtadesse, kus veetemperatuur kipub pigem kuumavõitu olema. Antud segisti ei ole soovitatav ühepereelamutesse. Temperatuuriseadekahv on varustatud piirajaga, millest on võimalik nupulevajutuse teel mööda minna. Segisti on varustatud prügifiltriga ning tagasilöögiklappidega.


Oras Electra - käega puudutamata! Oras Electra töötab nagu mõte - te ei pea segistit isegi puudutama. Asute duši juurde või asetate käed valamusegisti alla ning kohe hakkab vesi voolama. Veel enne kui jõuate rätiku võtta, on veevool sulgunud ja seda automaatselt. Oras Electrat on turvaline kasutada, veetemperatuuri saab seada oma meele järgi. Electra segistitel on Orases väljatöötatud uus, varasemast tundlikum Autofocus-sensor, mis töötab laitmatult isegi niiskes ning tolmuses keskkonnas.


Lisaks on Oras Electra ka säästlik. Vett tarbite vaid sellal, kui seda reaalselt vajate. Sellepärast ongi kontaktivabad segistid üha populaarsemad - nii kodus kui ka kontoris. Ühiskondlikes ruumides on pärast Oras Electra paigaldamist vett säästetud isegi kuni 50%. Kuigi me tihti selle peale ei mõtle, on kontaktivabad segistid ka tavasegistitest hügieenilisemad, mis mängib eriti suurt rolli just ühiskondlikes ruumides.

Rohkem vaateid

  • Termostaat dušisegisti Oras Electra 6180
  • Termostaat dušisegisti Oras Electra 6180
  • Termostaat dušisegisti Oras Electra 6180

LISAINFORMATSIOON

KaubamärgistOras logo
Oras arendab, toodab ja turustab veesäästlikke, kasutajasõbralikke ning uuenduslikke segisteid ja ventiile. Oma tegevuses tugineb Oras aastakümnetepikkusele kogemusele segistite disainimisel ning selle ühildamisele tänapäevase materjaliteaduse saavutuste ning kõrgtehnoloogiliste tarkvaralahendustega. Orase muljetavaldavalt laias segistivalikus leidub segisteid kõige erinevamate kasutusvajaduste ning maitsega tarbijaile.
 


OMADUSED

Värvus Kroom
Tootja kood 6180
Kaubamärk Oras
Garantiiaeg 5 aastat
Paigaldusjuhend

Te võite olla huvitatud järgmistest too(de)test

Valamusegisti Oras Saga 3910

Valamusegisti Oras Saga 3910

82,00 €
Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3940Y

Vanni- ja dušisegisti Oras Saga 3940Y

125,00 €
Käsidušikomplekt Oras Natura 500

Käsidušikomplekt Oras Natura 500

136,00 €

Toote märksõnad

Teised on sellele tootele pannud selliseid märksõnu:

Kasutage tühikuid märksõnade eraldamiseks. Kasutada ülakoma (') fraaside jaoks.

Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas