Roostevabad valamud

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 48

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Köögivalamu Reginox Ohio 40 Tapwing

    Köögivalamu Reginox Ohio 40 Tapwing

    Tavahind: 319,00 €

    Erihind 277,00 €

    Reginox Ohio 40 Tapwing on roostevabast terasest köögivalamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Ohio 40 Tapwing köögivalamut on võimalik paigaldada kahel meetodil – süvistatavalt ja tasapinnaliselt. Valamul on ülevool ning segisti auk, mis asub tagumise ääre keskel. Valamu sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile. 

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Reginox Colorado Jet Black

    Köögivalamu Reginox Colorado Jet Black

    176,00 €

    Reginox Colorado on minimalistliku disainiga neljakandiline köögivalamu. Valamu materjaliks on Jet Black "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele.

    Colorado köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 45 cm laiusele köögikapile. Komplektis sisalduvad pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

     

    Lähemalt
  3. Koristajavalamu Franke Konnus

    Koristajavalamu Franke Konnus

    197,00 €

    Franke Konnus on seinale kinnitatav koristajavalamu, mis on valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest. Koristajavalamu on tarvilik lisa nii büroohoonetes, restoranides kui ka kodustes majapidamisruumides, kus on olulisel kohal valamu hügieenilisus ning erakordne tugevus.

    Konnus valamu on nõgusa põhjaga ning oma kompaktsete mõõtude tõttu sobilik ka väiksematesse ruumidesse. Valamul on ümarad nurgad, mis teevad sellest möödumise ohutuks. Komplektis sisaldub ülevooluga põhjaventiil, sifoon, ketiga sulgkork ja kandurid.

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Reginox Tampa 40 Gold

    Köögivalamu Reginox Tampa 40 Gold

    Tavahind: 391,00 €

    Erihind 340,00 €

    Reginox Tampa 40 Gold on minimalistlik köögivalamu, mis on silmapaistva kuldse värvusega ning neljakandilise vormiga. Roostevabast terasest valamu eriline Gold värvitoon on saavutatud tänu PVD-tehnoloogiale, mis tagab toote kriimustuskindluse ja tugevuse.

    Tampa köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile. Komplektis sisaldub valamu sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused. 

    Lähemalt
  5. Köögivalamu Reginox New York 40 Copper Rose

    Köögivalamu Reginox New York 40 Copper Rose

    474,00 €

    Reginox New York 40 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu, mille roosakas vasetoon ei jäta kedagi külmaks. Valamu materjaliks on Copper Rose toonis "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    New York köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 45 cm laiusele köögikapile. 

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 48

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas