Roostevabad valamud

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 57

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Köögivalamu Reginox Admiral 40

    Köögivalamu Reginox Admiral 40

    Tavahind: 202,00 €

    Erihind 176,00 €

    Reginox Admiral 40 on lisatasapinnaga roostevabast terasest kandiline köögivalamu. Valamu on mõeldud tasapinna sisse uputamiseks. Tegu on pööratava valamuga, kus lisatasapinda on võimalik paigutada lähtuvalt köögist, paremale või vasakule poole ning selle järgi ka köögisegisti.

    Valamu materjaliks on poleeritud "Inox", mis on kauakestev, puhta läikega ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuuluvad paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja sõelkorv-ventiil. Valamu sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Reginox New York 40 Copper Rose

    Köögivalamu Reginox New York 40 Copper Rose

    474,00 €

    Reginox New York 40 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu, mille roosakas vasetoon ei jäta kedagi külmaks. Valamu materjaliks on Copper Rose toonis "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    New York köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 45 cm laiusele köögikapile. 

    Lähemalt
  3. Köögivalamu Reginox New York 50 Copper Rose

    Köögivalamu Reginox New York 50 Copper Rose

    546,00 €

    Reginox New York 50 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu, mille roosakas vasetoon ei jäta kedagi külmaks. Valamu materjaliks on Copper Rose toonis "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    New York köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Reginox Atlantis

    Köögivalamu Reginox Atlantis

    Tavahind: 136,00 €

    Erihind 119,00 €

    Reginox Atlantis on roostevabast terasest ümar köögivalamu, millel on eelpuuritud segistiauk. Poleeritud valamu on kauakestev, puhta läikega ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamul on ülevool ning komplektiga tulevad kaasa ka paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Atlantis valamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 45 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  5. Köögivalamu Reginox Kansas 50

    Köögivalamu Reginox Kansas 50

    330,00 €

    Reginox Kansas 50 on kandiline roostevabast terasest köögivalamu. Kansas valamu teeb eriliseks kausi sügavus, milleks on koguni 25 cm. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev, väga vastupidav kriimustustele ja mustusele.

    Kansas köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 57

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas