Roostevabad valamud

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 120

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögivalamu Reginox Houston 50

    Köögivalamu Reginox Houston 50

    Tavahind: 211,00 €

    Erihind 183,00 €

    Reginox Houston 50 on modernse kandilise stiiliga köögivalamu. Valamu materjaliks on roostevaba teras, mis on kauakestev, puhta läikega ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuuluvad pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja sõelkorv-ventiil.

    Houston valamu seeria eesmärgiks on tagada stiilne köök taskukohase hinnaga. Köögivalamut Houston 50 on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Reginox Tampa 50 Gun Metal

    Köögivalamu Reginox Tampa 50 Gun Metal

    Tavahind: 429,00 €

    Erihind 373,00 €

    Reginox Tampa 50 Gun Metal on minimalistlik köögivalamu, mis on silmapaistva tumehalli värvusega ning neljakandilise vormiga. Roostevabast terasest valamu eriline Gun Metal värvitoon on saavutatud tänu PVD-tehnoloogiale, mis tagab toote kriimustuskindluse ja tugevuse.

    Tampa köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Komplektis sisaldub valamu sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  3. Köögivalamu Reginox New York 40

    Köögivalamu Reginox New York 40

    Tavahind: 225,00 €

    Erihind 195,00 €

    Reginox New York 40 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    New York köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 45 cm laiusele köögikapile. 

    Lähemalt
  4. Koristajavalamu Franke Kalla

    Koristajavalamu Franke Kalla

    519,00 €

    Franke Kalla on seinale kinnitatav koristajavalamu, mis on valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest. Koristajavalamu on tarvilik lisa nii büroohoonetes, restoranides kui ka kodustes majapidamisruumides, kus on olulisel kohal valamu hügieenilisus ning erakordne tugevus.

    Kalla valamu on tasapinnalise põhja ja avarate mõõtudega, mistõttu sobib see hästi näiteks suuremõõtmeliste seadmete puhastamiseks ja leotamiseks. Komplektis sisaldub roostevabast terasest seinaplaat, mis kaitseb seina pritsmete eest. Komplektis sisaldub ülevooluga põhjaventiil, sifoon, ketiga sulgkork ja kandurid.

    Lähemalt
  5. Köögivalamu Reginox Miami 40 Gun Metal

    Köögivalamu Reginox Miami 40 Gun Metal

    Tavahind: 456,00 €

    Erihind 397,00 €

    Reginox Miami 40 Gun Metal on minimalistlik köögivalamu, mis on silmapaistva tumehalli värvusega ning neljakandilise vormiga. Roostevabast terasest valamu eriline Gun Metal värvitoon on saavutatud tänu PVD-tehnoloogiale, mis tagab toote kriimustuskindluse ja tugevuse.

    Miami köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile. Komplektis sisaldub valamu sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 120

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas