Roostevabad valamud

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 24

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögivalamu Reginox IB 40

    Köögivalamu Reginox IB 40

    Tavahind: 173,00 €

    Erihind 150,00 €

    Reginox IB 40 on kandilise disainiga roostevabast terasest köögivalamu. Roostevabast terasest valamu on kauakestev, puhta läikega ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuuluvad pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja sõelkorv-ventiil.

    IB 40 köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Tegu on valamuga, mis sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile. Lisaks on köögivalamul ka ülevool.

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Franke Bell BCX 610-51 käsitsi

    Köögivalamu Franke Bell BCX 610-51 käsitsi

    114,00 €

    Franke Bell BCX 610-51 on integreeritav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu. Valamu on roostevabast terasest, millel on luksuslik kergelt poleeritud pinnatöötlus. Minimaalne aluskapi laius on 50 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv-ektsenterventiil (mõõduga 3 1/2"). Valamu on mõeldud tasapinda uputamiseks.

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga. Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare, lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole. 

    Lähemalt
  3. Köögivalamu Franke Euroform EFN 651-78 käsitsi

    Köögivalamu Franke Euroform EFN 651-78 käsitsi

    110,00 €

    EFN 651-78 on integreeritav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu, mis on kahe freesitud auguga. See on kauni sileda pinnatöötlusega, mis on jämepoleeritud ning seetõttu kergelt läikiv. Kuna tegu on pööratava köögivalamuga, on igast köögist lähtuvalt võimalik valida, kas tasapind asub paremal või vasakul ning vastavalt sellele paigaldada ka köögisegisti. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm. Komplekti kuulub käsitsi avatav sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2").

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Valamut saab paigaldada koos Franke jäätmepurustajaga.

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Reginox L18 390 Jet Black

    Köögivalamu Reginox L18 390 Jet Black

    179,00 €

    Reginox L18 390 on minimalistliku disainiga ümmargune köögivalamu. Valamu materjaliks on Jet Black "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele.

    L18 390 köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 45 cm laiusele köögikapile. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

     

    Lähemalt
  5. Köögivalamu Reginox Admiral 40

    Köögivalamu Reginox Admiral 40

    Tavahind: 202,00 €

    Erihind 176,00 €

    Reginox Admiral 40 on lisatasapinnaga roostevabast terasest kandiline köögivalamu. Valamu on mõeldud tasapinna sisse uputamiseks. Tegu on pööratava valamuga, kus lisatasapinda on võimalik paigutada lähtuvalt köögist, paremale või vasakule poole ning selle järgi ka köögisegisti.

    Valamu materjaliks on poleeritud "Inox", mis on kauakestev, puhta läikega ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuuluvad paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja sõelkorv-ventiil. Valamu sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 24

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas