Roostevabad valamud

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 120

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögivalamu Reginox Miami 40 Gold

    Köögivalamu Reginox Miami 40 Gold

    Tavahind: 456,00 €

    Erihind 397,00 €

    Reginox Miami 40 Gold on minimalistlik köögivalamu, mis on silmapaistva kuldse värvusega ning neljakandilise vormiga. Roostevabast terasest valamu eriline Gold värvitoon on saavutatud tänu PVD-tehnoloogiale, mis tagab toote kriimustuskindluse ja tugevuse.

    Miami köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile. Komplektis sisaldub valamu sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  2. Koristajavalamu Franke Osma

    Koristajavalamu Franke Osma

    155,00 €

    Franke Osma on seinale kinnitatav koristajavalamu, mis on valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest. Koristajavalamu on tarvilik lisa nii büroohoonetes, restoranides kui ka kodustes majapidamisruumides, kus on olulisel kohal valamu hügieenilisus ning erakordne tugevus.

    Osma valamu on tasapinnalise põhjaga, mistõttu sobib see hästi näiteks ämbrite täitmiseks ning nõude ja söögiriistade pesemiseks. Komplektis sisaldub roostevabast terasest seinaplaat, mis kaitseb seina pritsmete eest. Komplektis sisaldub ülevooluga põhjaventiil, sifoon, ketiga sulgkork ja kandurid.

    Lähemalt
  3. Köögivalamu Franke Box BXX 210/110-45 vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Box BXX 210/110-45 vajutusnupuga

    371,00 €

    Franke BXX 210/110-45 on integreeritav kandilise disainiga roostevaba Franke köögivalamu. Valamut saab uputada tasapinda, altpoolt kinnitada või paigaldada tasapinnaliselt. See on kauni sileda pinnatöötlusega, mis on jämepoleeritud ning seetõttu kergelt läikiv. Minimaalne aluskapi laius on 50 cm (pealt paigaldusel) või 60 cm (alt paigaldusel). Komplekti kuulub vajutusnupuga avatav sõelkorv, vajutusnupp vajab tasapinda 35 mm läbimõõduga auku.

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Grohe K700U Brushed Hard Graphite

    Köögivalamu Grohe K700U Brushed Hard Graphite

    496,00 €

    Grohe K700U on roostevabast terasest Brushed Hard Graphite viimistlusega köögivalamu, mida saab paigaldada kolmel erineval viisil. Valamut saab altpoolt kinnitada, uputada tasapinda või paigaldada tasapinnaliselt. Valamu teeb eriliseks roostevabast terasest ülevoolu kate. Komplekti kuulub roostevabast terasest sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"), äravoolukomplekt ning kinnitusklambrid paigalduseks. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm.

    Valamul on kasutusel Grohe Whisper tehnoloogia, mis tähendab et valamu põhi on veidi paksem ja valamu on väga madala müratasemega, 

    Lähemalt
  5. Koristajavalamu Franke Keitele

    Koristajavalamu Franke Keitele

    292,00 €

    Franke Keitele on seinale kinnitatav koristajavalamu, mis on valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest. Koristajavalamu on tarvilik lisa nii büroohoonetes, restoranides kui ka kodustes majapidamisruumides, kus on olulisel kohal valamu hügieenilisus ning erakordne tugevus.

    Keitele valamu on tasapinnalise põhjaga, mistõttu sobib see hästi näiteks ämbrite täitmiseks ning nõude ja söögiriistade pesemiseks. Valamul on lai tagaserv, kuhu saab soovi korral paigaldada segisti. Komplektis sisaldub roostevabast terasest seinaplaat, mis kaitseb seina pritsmete eest. Komplektis sisaldub ülevooluga põhjaventiil, sifoon, ketiga sulgkork ja kandurid.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 120

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas