Roostevabad valamud

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 51

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögivalamu Reginox Ohio 40 Tapwing Jet Black

    Köögivalamu Reginox Ohio 40 Tapwing Jet Black

    342,00 €

    Reginox Ohio 40 Tapwing on roostevabast terasest Jet Black värvitooni kandiline köögivalamu, mis on vastupidav kemikaalidele ning kriimustus- ja kuumakindel. Valamul on kumerad nurgad, mis lihtsustab oluliselt selle puhastamist. Köögivalamu komplekti kuulub sõelkorv-ventiil ja paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Ohio 40 Tapwing köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 45 cm laiusele köögikapile. Lisaks ülevoolule on valamul ka segisti auk, mis asub tagumise ääre keskel.

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Reginox Miami 50 Gun Metal

    Köögivalamu Reginox Miami 50 Gun Metal

    Tavahind: 499,00 €

    Erihind 434,00 €

    Reginox Miami 50 Gun Metal on minimalistlik köögivalamu, mis on silmapaistva tumehalli värvusega ning neljakandilise vormiga. Roostevabast terasest valamu eriline Gun Metal värvitoon on saavutatud tänu PVD-tehnoloogiale, mis tagab toote kriimustuskindluse ja tugevuse.

    Miami köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Komplektis sisaldub valamu sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused, komplekti ei kuulu pildil näha olev valamu põhja võre ja sõel.

    Lähemalt
  3. Köögivalamu Reginox New York 72

    Köögivalamu Reginox New York 72

    Tavahind: 345,00 €

    Erihind 300,00 €

    Reginox New York 72 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    New York köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Tegu on laia valamuga, mis sobib vähemalt 80 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Reginox Texas 50

    Köögivalamu Reginox Texas 50

    Tavahind: 351,00 €

    Erihind 305,00 €

    Reginox Texas 50 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu teeb eriliseks kandiline äravool ning komplekti kuulub ka kandiline sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Texas köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  5. Köögivalamu Reginox Ohio 50 Tapwing

    Köögivalamu Reginox Ohio 50 Tapwing

    Tavahind: 346,00 €

    Erihind 301,00 €

    Reginox Ohio 50 Tapwing on roostevabast terasest kandiline köögivalamu, mis on vastupidav kemikaalidele ning kriimustus- ja kuumakindel. Valamul on kumerad nurgad, mis lihtsustab oluliselt selle puhastamist. Köögivalamu komplekti kuulub sõelkorv-ventiil ja paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Ohio 50 Tapwing köögivalamut on võimalik paigaldada kahel meetodil – süvistatavalt ja tasapinnaliselt. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Lisaks ülevoolule on valamul ka segisti auk, mis asub tagumise ääre keskel.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 51

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas