Roostevabad valamud

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 67

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Köögivalamu Grohe K700U Brushed Warm Sunset

    Köögivalamu Grohe K700U Brushed Warm Sunset

    496,00 €

    Grohe K700U on roostevabast terasest Brushed Warm Sunset viimistlusega köögivalamu, mida saab paigaldada kolmel erineval viisil. Valamut saab altpoolt kinnitada, uputada tasapinda või paigaldada tasapinnaliselt. Valamu teeb eriliseks roostevabast terasest ülevoolu kate. Komplekti kuulub roostevabast terasest sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"), äravoolukomplekt ning kinnitusklambrid paigalduseks. Minimaalne aluskapi laius on 60 cm.

    Valamul on kasutusel Grohe Whisper tehnoloogia, mis tähendab et valamu põhi on veidi paksem ja valamu on väga madala müratasemega, 

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Reginox Florida 40

    Köögivalamu Reginox Florida 40

    244,00 €

    Reginox Florida 40 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Florida köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile. 

    Lähemalt
  3. Köögivalamu Reginox Texas 50

    Köögivalamu Reginox Texas 50

    Tavahind: 351,00 €

    Erihind 305,00 €

    Reginox Texas 50 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu teeb eriliseks kandiline äravool ning komplekti kuulub ka kandiline sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Texas köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt
  4. Köögivalamu Reginox Ohio 50 matt Inox

    Köögivalamu Reginox Ohio 50 matt Inox

    Tavahind: 302,00 €

    Erihind 263,00 €

    Reginox Ohio 50 matt Inox on kandiline roostevabast terasest köögivalamu. Valamu nurgad on kumerad, mis lihtsustab selle puhastamist. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev, väga vastupidav kriimustustele ja mustusele.

    Ohio köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 60 cm laiusele köögikapile. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  5. Köögivalamu Reginox New York 72

    Köögivalamu Reginox New York 72

    Tavahind: 345,00 €

    Erihind 300,00 €

    Reginox New York 72 on stiilse kandilise disainiga roostevabast terasest valamu. Valamu materjaliks on matt "Inox", mis on kauakestev ning väga vastupidav kriimustustele ja mustusele. Valamu komplekti kuulub ka sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    New York köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Tegu on laia valamuga, mis sobib vähemalt 80 cm laiusele köögikapile.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 67

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas