Köögivalamud

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 100

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seebidosaator Gedy Water 2084-13

    Seebidosaator Gedy Water 2084-13

    26,00 €

    Gedy Water 2084-13 on 340 ml suurune seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Gedy seebidosaator sobib kasutamiseks nii avalikes ruumides (hotellid, büroohooned, restoranid jms) kui ka lihtsalt mugavaks kodukasutuseks. Dosaator on kauni kroomi pinnatöötlusega.

    Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti lihtsaks. Seebidosaator teeb pesu mugavaks ning aitab hoida pinna puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Reginox Ohio 40 Midnight Sky

    Köögivalamu Reginox Ohio 40 Midnight Sky

    Tavahind: 326,00 €

    Erihind 283,00 €

    Reginox Ohio 40 Midnight Sky on värvitud roostevabast terasest köögivalamu. Valamu teeb eriliseks tema moodne tumehall värvus, millel on pärlmutter viimistlus. Regi-color roostevabast terasest valamud on vastupidavad kemikaalidele ning kriimustus- ja kuumakindlad. 

    Ohio köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile. Komplektiga tulevad kaasa pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused ja sõelkorv-ventiil.

    Lähemalt
  3. Köögivalamu Reginox Miami 40 Gun Metal

    Köögivalamu Reginox Miami 40 Gun Metal

    Tavahind: 456,00 €

    Erihind 397,00 €

    Reginox Miami 40 Gun Metal on minimalistlik köögivalamu, mis on silmapaistva tumehalli värvusega ning neljakandilise vormiga. Roostevabast terasest valamu eriline Gun Metal värvitoon on saavutatud tänu PVD-tehnoloogiale, mis tagab toote kriimustuskindluse ja tugevuse.

    Miami köögivalamut on võimalik paigaldada kolmel meetodil - süvistatavalt, tasapinnaliselt ja altpoolt monteeritavana. Valamu sobib vähemalt 50 cm laiusele köögikapile. Komplektis sisaldub valamu sõelkorv-ventiil ja pealt poolt paigaldamiseks vajalikud kinnitused.

    Lähemalt
  4. Koristajavalamu Franke Keitele

    Koristajavalamu Franke Keitele

    292,00 €

    Franke Keitele on seinale kinnitatav koristajavalamu, mis on valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest. Koristajavalamu on tarvilik lisa nii büroohoonetes, restoranides kui ka kodustes majapidamisruumides, kus on olulisel kohal valamu hügieenilisus ning erakordne tugevus.

    Keitele valamu on tasapinnalise põhjaga, mistõttu sobib see hästi näiteks ämbrite täitmiseks ning nõude ja söögiriistade pesemiseks. Valamul on lai tagaserv, kuhu saab soovi korral paigaldada segisti. Komplektis sisaldub roostevabast terasest seinaplaat, mis kaitseb seina pritsmete eest. Komplektis sisaldub ülevooluga põhjaventiil, sifoon, ketiga sulgkork ja kandurid.

    Lähemalt
  5. Lõikelaud Franke köögivalamule

    Lõikelaud Franke köögivalamule

    41,00 €

    Lõikelaud on disainitud spetsiaalselt Franke MTG 651-100 ja MTG 611 köögivalamute lisana, kuid otseloomulikult on see abiks igas aktiivselt kasutatavas köögis. Lõikelaud on valmistatud kõrgkvaliteedilisest klaasist ning see on nihutatav ehk on võimalik kasutada köögis just seal, kus seda parasjagu kõige enam tarvis on.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 100

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas