Lisatarvikud

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 79

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seebidosaator Franke Comfort kroom/onyx

    Seebidosaator Franke Comfort kroom/onyx

    42,00 €

    Franke Comfort on 250ml suurune kroom/onyx värvi seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 47mm ning paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-35mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  2. Seebidosaator Franke Novita kroom

    Seebidosaator Franke Novita kroom

    74,00 €

    Franke Novita on 300ml suurune kroomi värvi seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Töötasapindade ja graniitvalamute puhul on paigaldusaugu suuruseks 25-35 mm, roostevabast terasest valamute puhul 19 mm. Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  3. Jäätmepurustaja Franke Turbo Elite TE-50

    Jäätmepurustaja Franke Turbo Elite TE-50

    178,00 €

    Franke Turbo Elite TE-50 on kraanikausi äravoolu alla paigaldatav jäätmepurustaja, mis kinnitatakse valamu all oleva 3 1/2" ventiili asemele. Jäätmepurustaja on keskkonnasäästlik, kuna hoiab ära ummistused ning toidujäätmete sattumise kanalisatsiooni. Seadmel on antibakteriaalne kaitse, mis takistab halbade lõhnade tekkimise toidujäätmetest. Komplektiga on kaasas kroomitud käivitus nupp.

    TE-50 seadme võimsus on 375W, mis jäätmete purustamiseks teeb 2600 pööret minutis. Seadme müratase jääb üpris madalale – 40-45 dB, mida võib võrrelda nõudepesumasina müraga. Jäätmepurustaja kasutamiseks vajalik pinge on 220 V. Kui seade paigaldada keraamilisele valamule on vajalik spetsiaalne kinnitus pikendus, mida on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  4. Seebidosaator Franke Atlas tööstuslik must

    Seebidosaator Franke Atlas tööstuslik must

    70,00 €

    Franke Atlas on 350ml suurune tööstuslik musta tooni seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Dosaatori paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-35mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  5. Disainsifoon Armatura Lux kroom vannitoavalamule

    Disainsifoon Armatura Lux kroom vannitoavalamule

    38,00 €

    Pudelsifoon Armatura Lux on silmapaistva kroomviimistlusega, mis on stiilne äravoolulahendus vannitoavalamutele. Armatura disainsifoon on mõeldud kaunistama just neid vannitubasid, kus sifoon jääb nähtavale kohale. Sifoonil on standard ühendusots G 1¼.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 79

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas