Lisatarvikud

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 79

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamu põhjaklapp Ravak valge

    Valamu põhjaklapp Ravak valge

    38,00 €

    Valamu põhjaklapp Ravak valge on minimalistlik keraamilise kattega vannitoavalamu põhjaklapp. Põhjaklappi on lihtne paigaldada ning see pole sulguv. Toode sobib kõikidele valamutele, millel pole ülevoolu ja äravoolu läbimõõt on 46 mm. 

    Lähemalt
  2. Valamu põhjaklapp Bonomini Manitapi must

    Valamu põhjaklapp Bonomini Manitapi must

    35,00 €

    Bonomini Manitrap on minimalistlik roostevabast terasest musta viimistlusega vannitoavalamu või bidee põhjaklapp. Põhjaklappi on lihtne paigaldada ning see toimib Click vajutusmeetodil. Bonomini põhjaklapp sobib universaalselt nii ülevooluga kui ka ülevooluta valamutele, vastav lisadetail sisaldub komplektis. Põhjaklapi ühendustoru on standard läbimõõduga 1¼.

    Lähemalt
  3. Lõikelaud Franke köögivalamule

    Lõikelaud Franke köögivalamule

    41,00 €

    Lõikelaud on disainitud spetsiaalselt Franke MTG 651-100 ja MTG 611 köögivalamute lisana, kuid otseloomulikult on see abiks igas aktiivselt kasutatavas köögis. Lõikelaud on valmistatud kõrgkvaliteedilisest klaasist ning see on nihutatav ehk on võimalik kasutada köögis just seal, kus seda parasjagu kõige enam tarvis on.

    Lähemalt
  4. Seebidosaator Gedy Water 2084-13

    Seebidosaator Gedy Water 2084-13

    26,00 €

    Gedy Water 2084-13 on 340 ml suurune seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Gedy seebidosaator sobib kasutamiseks nii avalikes ruumides (hotellid, büroohooned, restoranid jms) kui ka lihtsalt mugavaks kodukasutuseks. Dosaator on kauni kroomi pinnatöötlusega.

    Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti lihtsaks. Seebidosaator teeb pesu mugavaks ning aitab hoida pinna puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  5. Seebidosaator Hansgrohe A41 mattmust

    Seebidosaator Hansgrohe A41 mattmust

    72,00 €

    A41 on mattmust Hansgrohe seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Seebidosaatori mahutavus on 500 ml. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 55 mm, paigaldusaugu suurus on 28 mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt. Dosaatorit saab sobitada hästi ka vannituppa ja täita selle seebi või kätekreemiga. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 79

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas