Lisatarvikud

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 79

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamu põhjaklapp Damixa kroom

    Valamu põhjaklapp Damixa kroom

    28,00 €

    Damixa põhjaklapp on minimalistlik, kuid lisab vannituppa särtsu kroomviimistlusega. Põhjaklappi on lihtne paigaldada ning see toimib Click vajutusmeetodil. Põhjaklapp on standard läbimõõduga G 1¼. Toode on mõeldud ülevooluga valamutele. 

    Lähemalt
  2. Seebidosaator Hansgrohe A41 kroom

    Seebidosaator Hansgrohe A41 kroom

    54,00 €

    A41 on kroom Hansgrohe seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Tegu on ülalt täidetava dosaatoriga, mis teeb regulaarse täitmise eriti mugavaks. Seebidosaatori mahutavus on 500 ml. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 55 mm, paigaldusaugu suurus on 28 mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt. Dosaatorit saab sobitada hästi ka vannituppa ja täita selle seebi või kätekreemiga. 

    Lähemalt
  3. Puhastusvahend Franke värvilisele valamule (250 ml)

    Puhastusvahend Franke värvilisele valamule (250 ml)

    13,00 €

    Puhastusvahend Franke värvilistele valamutele on mõeldud Fragranite, Fraceram või Tectonite valamu puhastamiseks ja hooldamiseks. Vahend eemaldab tõrksa mustuse ja kaitseb pinda, et mustus ei saaks sinna haakuda. 

    Kasutusjuhend: Pihusta vahendit valamule ja hõõru pehmema käsna või lapiga. Seejärel puhasta pinnad veega. 

    Lähemalt
  4. Jäätmepurustaja Franke Turbo Elite TE-75

    Jäätmepurustaja Franke Turbo Elite TE-75

    217,00 €

    Franke Turbo Elite TE-75 on kraanikausi äravoolu alla paigaldatav jäätmepurustaja, mis kinnitatakse valamu all oleva 3 1/2" ventiili asemele. Jäätmepurustaja on keskkonnasäästlik, kuna hoiab ära ummistused ning toidujäätmete sattumise kanalisatsiooni. Seadmel on antibakteriaalne kaitse, mis takistab halbade lõhnade tekkimise toidujäätmetest. Komplektiga on kaasas kroomitud käivitus nupp.

    TE-75 seadme võimsus on 550W, mis jäätmete purustamiseks teeb 2700 pööret minutis. Seadme müratase jääb üpris madalale – 40-45 dB, mida võib võrrelda nõudepesumasina müraga. Jäätmepurustaja kasutamiseks vajalik pinge on 220 V. Kui seade paigaldada keraamilisele valamule on vajalik spetsiaalne kinnitus pikendus, mida on võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  5. Disainsifoon Bonomini Inoxmater kroom vannitoavalamule

    Disainsifoon Bonomini Inoxmater kroom vannitoavalamule

    35,00 €

    Pudelsifoon Bonomini Inoxmater on kõrgkvaliteedilise roostevabast terasest silmapaistva kroomviimistlusega, mis on stiilne äravoolulahendus vannitoavalamutele. Bonimini disainsifoon on mõeldud kaunistama just neid vannitubasid, kus sifoon jääb nähtavale kohale.

    Bonomini disainsifoon sobib kokku samas tootesarjas oleva põhjaklapiga.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 79

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas