Vannitoavalamud

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 19

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Ravak Chrome 800

    Vannitoavalamu Ravak Chrome 800

    234,00 €

    Chrome valamud on valmistatud komposiitkivist, mis tagab neile ülima vastupidavuse ning kauni ja naturaalse välimuse. Vannitoavalamud on saadaval mitmes erinevas mõõdus, olles universaalseks lahenduseks nii väiksemas kui ka avaramas vannitoas.

    Ravak Chrome 800 valamut on võimalik kinnitada seinale või paigaldada samasse seeriasse kuuluvale valamukapile. Valamukapp ei kuulu komplekti. Paigalduseks vajalik juhend ning montaažikomplekt sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu PAA Infinity Silk

    Vannitoavalamu PAA Infinity Silk

    472,00 €

    PAA Infinity Silk on siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud töötasapinna peale või seinale paigaldamiseks. Valamu siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Burlington Arcade 90

    Vannitoavalamu Burlington Arcade 90

    444,00 €

    Burlington Arcade 90 on vannitoavalamu, mida iseloomustab lihtsus, puhtus ning stiilsus. See vannitoavalamu sobib eriliselt hästi nendesse vannitubadesse, kus on omavahel kombineeritud modernne ja antiikne disain. Valamu on saadaval 1-3 segistiauguga - saad valida segistiaukude arvu, mis sobib just Sinu ihaldatud segistiga. Ülevool sisaldub komplektis.

    Valamu paigaldamiseks on 2 võimalust: valamujalale või terasraamile. Seejuures on võimalik valida kahe erineva terasraami viimistluse vahel. Komplekti on võimalik juurde lisada ka sobiv põhjaklapp. Segisti ei sisaldu komplektis.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Burlington Edwardian 80

    Vannitoavalamu Burlington Edwardian 80

    551,00 €

    Burlington Edwardian 80 on ajatu disainiga vannitoavalamu, mida iseloomustab puhtus, elegantsus ja stiilsus. See vannitoavalamu sobib eriliselt hästi nendesse vannitubadesse, kus on omavahel kombineeritud modernne ja antiikne disain. Valamu on saadaval 1-3 segistiauguga - saad valida segistiaukude arvu, mis sobib just Sinu ihaldatud segistiga.

    Valamu paigaldamiseks on 2 võimalust: valamujalale või kroomitud raamile. Seejuures on võimalik valida kahe erineva valamujala disaini vahel. Komplekti on võimalik juurde lisada ka sobiv põhjaklapp. Segisti ei sisaldu komplektis.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu PAA FLOW 500

    Vannitoavalamu PAA FLOW 500

    1 241,00 €

    Vannitoavalamu PAA FLOW 500 on siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud seina külge paigaldamiseks. Valamu siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Valamu kandiline ehitus ning stiilne silkstone viimistlus teevad valamu ideaalseks lisandiks modernse hõnguga vannitubadesse. 

    Flow 500 valamu puhul on võimalik ise valida valamu pikkus. Segisteid valamu jaoks on võimalik paigaldada nii valamule kui ka seinale. Valamul on itegreeritud toendid.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Segistite arv, kandurite paigaldus, äravoolude arv ja asukoht kooskõlastatakse individuaalselt. Selleks võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 19

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas