Vannitoavalamud

Tooted 6 kuni 8 koguarvust 8

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Kivivalamu Balteco Neo C

    Kivivalamu Balteco Neo C

    Tavahind: 397,00 €

    Erihind 345,00 €

    Kivivalamu Balteco Neo C on ümmarguse kujuga Xonyx™-kivimassist valamu, mille siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Valamu serv on õhuke ja minimalistik, kaunistades oma klassikalise disainiga mistahes vannituba.

    Neo C valamu on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks ning selle väliskülje värvi on võimalik valida mistahes RAL-värvitoonis. Standardis on tegu mattvalge valamuga.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Noro Indria

    Vannitoavalamu Noro Indria

    327,00 €

    Noro Indria on kauni hõbedase mustriga ümar vannitoavalamu, mis on mõeldud tasapinna peale paigaldamiseks. Valamul on õhuke sissepoole kaldu ülaserv, mis hoiab soovimatud veepritsmed valamu sees. Soovi korral on võimalik komplekti lisada sobiva värvusega valamu põhjaklapp. Valamul puudub ülevool. Noro - see on tõeline Skandinaavia kvaliteet Sinu vannitoas!

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu PAA Round On Graphite

    Vannitoavalamu PAA Round On Graphite

    372,00 €

    PAA Round On Graphite on  grafiitviimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud töötasapinna peale paigaldamiseks. Valamu siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Graphite viimistlusega äravool kuulub komplekti.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 8 koguarvust 8

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas