Vannitoavalamud

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 54

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Laufen IlBagnoAlessi 814975

    Vannitoavalamu Laufen IlBagnoAlessi 814975

    947,00 €

    IlBagnoAlessi 814975 on tilga kujuga disainvalamu, mis on mõeldud tasapinnale paigaldamiseks või seina külge kinnitamiseks. Valamul on valge sile pind ja valamu tasapind asub paremal. Valamu on kaetud spetsiaalse LCC (Laufen Clean Coat) kihiga, mis tähendab, et kogu valamu pind on mustust ja tolmu hülgav. LCC kihiga kaetud pinnad on äärmiselt siledad ja pea olematu poorsusega, isegi veepiisad ei suuda kinnituda ja libisevad pindadelt maha. 

    IlBagnoAlessi on seeria, mis lummab nende toodete kasutajaid pikki aastaid. Seeriat iseloomustavad ajatu vorm, kujutlusvõime avardumine ning kübeke ekstsentrilisust. Kogu seeria on andeka Itaalia disaineri Stefano Giovannoni looming.   

    Komplektis sisaldub keraamiline põhjaklapp. Segisti ja sifoon ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta. Laufen IlBagnoAlessi 814975 valamule on võimalik lisaks tellida kahe sahtliga erinevates viimistlustes valamukappe. Erisoovide korral saab ühendust võtta meie klienditeenindusega. 

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Ravak Yard 800

    Vannitoavalamu Ravak Yard 800

    376,00 €

    Yard valamud on ovaalse kujuga ning uuendusliku peidetud tasapinnaga. Tasapind on peidetud valamu tagumisse külge, sedasi hoiad vannitoa üldpildi esteetiliselt puhtana. Yard seeriat iseloomustavad samaaegselt sirged jooned, kui ka ümarad vormid. Seetõttu on Yard seeria tooteid lihtne kombineerida erinevatesse vannitubadesse, olenemata kas enne on lähtutud rohkem nurgelisest disainist või ümaratest vormidest. 

    Komplekti ei kuulu valamukonsool, sifoon, põhjaklapp ega segisti. Kõiki neid saab aga tellimusele lisada lähtudes oma maitsest, konsool on saadaval valge, musta ja roostevaba disainiga. Tehas ei soovita paigaldada valamut ilma konsoolita. 

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Roca Carmen 800 - Outlet Diil

    Vannitoavalamu Roca Carmen 800 - Outlet Diil

    Tavahind: 364,00 €

    Erihind 299,00 €

    Roca Carmen on ajatu disainiga seeria, mis võlub oma puhta, kuid elegantse väljanägemisega. See vannitoavalamu sobib eriliselt hästi nendesse vannitubadesse, kus on omavahel kombineeritud modernne ja antiikne disain.

    Carmen seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. Eraldi on võimalik juurde tellida ka valamujalg. 

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Ravak Chrome 800

    Vannitoavalamu Ravak Chrome 800

    234,00 €

    Chrome valamud on valmistatud komposiitkivist, mis tagab neile ülima vastupidavuse ning kauni ja naturaalse välimuse. Vannitoavalamud on saadaval mitmes erinevas mõõdus, olles universaalseks lahenduseks nii väiksemas kui ka avaramas vannitoas.

    Ravak Chrome 800 valamut on võimalik kinnitada seinale või paigaldada samasse seeriasse kuuluvale valamukapile. Valamukapp ei kuulu komplekti. Paigalduseks vajalik juhend ning montaažikomplekt sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu PAA Infinity Silk

    Vannitoavalamu PAA Infinity Silk

    472,00 €

    PAA Infinity Silk on siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud töötasapinna peale või seinale paigaldamiseks. Valamu siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas

    Lähemalt

Tooted 6 kuni 10 koguarvust 54

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas