Vannitoavalamud

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 27

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Ravak Yard 400

    Vannitoavalamu Ravak Yard 400

    197,00 €

    Yard valamud on ümara kujuga ning uuendusliku peidetud tasapinnaga. Tasapind on peidetud valamu tagumisse külge, sedasi hoiad vannitoa üldpildi esteetiliselt puhtana. Yard seeriat iseloomustavad samaaegselt sirged jooned, kui ka ümarad vormid. Seetõttu on Yard seeria tooteid lihtne kombineerida erinevatesse vannitubadesse, olenemata kas enne on lähtutud rohkem nurgelisest disainist või ümaratest vormidest. 

    Komplekti ei kuulu valamukonsool, sifoon, põhjaklapp ega segisti. Kõiki neid saab aga tellimusele lisada lähtudes oma maitsest, konsool on saadaval valge, musta ja roostevaba disainiga. Tehas ei soovita paigaldada valamut ilma konsoolita. 

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Ravak Chrome 400

    Vannitoavalamu Ravak Chrome 400

    97,00 €

    Chrome valamud on valmistatud valumarmorist, mis garanteerib neile ülima vastupidavuse ning kauni ja naturaalse välimuse. Vannitoavalamud on saadaval mitmes erinevas mõõdus, olles universaalseks lahenduseks nii väiksemas kui ka avaramas vannitoas.

    Ravak Chrome 400 on väiksemõõduline valamu, mis on mõeldud eelkõige väiksematesse tualettruumidesse ja vannitubadesse. Valamut on võimalik kinnitada seinale või paigaldada samasse seeriasse kuuluvale valamukapile. Valamukapp ja segisti ei kuulu komplekti. Valamul puudub ülevool. Paigalduseks vajalik juhend ning montaažikomplekt sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Duravit DuraStyle 070845

    Vannitoavalamu Duravit DuraStyle 070845

    127,00 €

    Duravit DuraStyle 070845 on lihtsa, kuid samas silmapaistva disainiga, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk.

    Duravit DuraStyle on seeria, mis võlub oma lihtsa kuid formaalse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks oma unistuste vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Grohe Euro Ceramic 45

    Vannitoavalamu Grohe Euro Ceramic 45

    84,00 €

    Vannitoavalamu Grohe Euro Ceramic 45 on modernsete ning puhaste joontega vannitoa keraamika, mis on igati oma ülesannete kõrgusel. Grohe Euro Ceramic toob igasse vannituppa märgatava peenelt minimalistliku ning tüüne atmosfääri. Kergelt puhastatav ning vastupidav keraamiline Grohe valamu on sõõm rõõmu igas vannitoas.

    Grohe Euro Ceramic vannitoavalamu on mõeldud seinale kinnitamiseks. Valamul on ülevool ning auk segistile.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Grohe Euro Ceramic Mini

    Vannitoavalamu Grohe Euro Ceramic Mini

    80,00 €

    Vannitoavalamu Grohe Euro Ceramic Mini mahutab end mõnusalt ka kõige väiksemasse vannituppa. Kompaktne pisike kraanikauss sobib nii WC-valamuks kui ka vannituppa. Või hoopis kaasaegse maakodu välikäimlasse. Modernne vorm teeb komplimendi igat tüüpi ruumile ning saksa kvaliteet pakub pikka kasutusrõõmu.

    Grohe Euro Ceramic Mini valamu on valmistatud vastupidavast portselanist, mille pinnakate kaitseb mustuse ja kriimustuste eest. Seinale kinnitataval kraanikausil on auk segistile, ülevool puudub.

     

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 27

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas