Vannitoavalamud

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 69

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Valamu põhjaklapp Hansgrohe push-open mattvalge

    Valamu põhjaklapp Hansgrohe push-open mattvalge

    72,00 €

    Valamu põhjaklapp Hansgrohe push-open mattvalge on minimalistlik valge viimistlusega vannitoavalamu põhjaklapp. Põhjaklappi on lihtne paigaldada ning see toimib push-open põhimõttel. Põhjaklapp on standard läbimõõduga G 1¼. Põhjaklapp on mõeldud ülevooluga valamutele.

    Lähemalt
  2. Valamu põhjaklapp Hansgrohe push-open mattmust

    Valamu põhjaklapp Hansgrohe push-open mattmust

    72,00 €

    Valamu põhjaklapp Hansgrohe push-open mattmust on minimalistlik musta viimistlusega vannitoavalamu põhjaklapp. Põhjaklappi on lihtne paigaldada ning see toimib push-open põhimõttel. Põhjaklapp on standard läbimõõduga G 1¼. Põhjaklapp on mõeldud ülevooluga valamutele.

    Lähemalt
  3. Valamu põhjaklapp Hansgrohe push-open harjatud must

    Valamu põhjaklapp Hansgrohe push-open harjatud must

    77,00 €

    Valamu põhjaklapp Hansgrohe push-open brushed black chrome on minimalistlik harjatud musta viimistlusega vannitoavalamu põhjaklapp. Põhjaklappi on lihtne paigaldada ning see toimib push-open põhimõttel. Põhjaklapp on standard läbimõõduga G 1¼. Põhjaklapp on mõeldud ülevooluga valamutele.

    Lähemalt
  4. Valamu põhjaklapp Hansgrohe push-open harjatud pronks

    Valamu põhjaklapp Hansgrohe push-open harjatud pronks

    77,00 €

    Valamu põhjaklapp Hansgrohe push-open brushed bronze on minimalistlik harjatud pronksi viimistlusega vannitoavalamu põhjaklapp. Põhjaklappi on lihtne paigaldada ning see toimib push-open põhimõttel. Põhjaklapp on standard läbimõõduga G 1¼. Põhjaklapp on mõeldud ülevooluga valamutele.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Ravak Classic II 400

    Vannitoavalamu Ravak Classic II 400

    97,00 €

    Vannitoavalamu Ravak Classic II 400 on väiksemõõduline valamu, mis on mõeldud eelkõige väiksematesse tualettruumidesse ja vannitubadesse. Valamut on võimalik kinnitada seinale spetsiaalsete kroomist toendite abil, mida saab kasutada ka käterätikuivatina või paigaldada samasse seeriasse kuuluvale valamukapile.

    Toendid, segisti ja valamukapp ei kuulu komplekti. Segisti asetuse vastavalt paremal või vasakul serval saab määrata toote pööramisel 180 kraadi. Valamul puudub ülevool. Paigalduseks vajalik juhend sisaldub komplektis.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 69

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas