Vannitoavalamud

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 54

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Ravak Comfort 800

    Vannitoavalamu Ravak Comfort 800

    167,00 €

    Comfort 800 on kandilise kujuga Ravaki valamu, mille disainimisel on saadud inspiratsiooni looduslikest vormidest. Valamu on mõeldud süvistamiseks koos Ravak Comfort 800 valamukapiga, mis on võimalik juurde tellida eraldi.

    Soovi korral saab lisada komplekti spetsiaalselt sellele valamule väljatöötatud sifooni ja fikseeritud põhjaklapi komplekti. Segistit ja valamukappi komplektis ei sisaldu, kuid neid saab lisaks tellida. Valamul puudub ülevool.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Burlington Arcade 90

    Vannitoavalamu Burlington Arcade 90

    444,00 €

    Burlington Arcade 90 on vannitoavalamu, mida iseloomustab lihtsus, puhtus ning stiilsus. See vannitoavalamu sobib eriliselt hästi nendesse vannitubadesse, kus on omavahel kombineeritud modernne ja antiikne disain. Valamu on saadaval 1-3 segistiauguga - saad valida segistiaukude arvu, mis sobib just Sinu ihaldatud segistiga. Ülevool sisaldub komplektis.

    Valamu paigaldamiseks on 2 võimalust: valamujalale või terasraamile. Seejuures on võimalik valida kahe erineva terasraami viimistluse vahel. Komplekti on võimalik juurde lisada ka sobiv põhjaklapp. Segisti ei sisaldu komplektis.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Burlington Edwardian 80

    Vannitoavalamu Burlington Edwardian 80

    551,00 €

    Burlington Edwardian 80 on ajatu disainiga vannitoavalamu, mida iseloomustab puhtus, elegantsus ja stiilsus. See vannitoavalamu sobib eriliselt hästi nendesse vannitubadesse, kus on omavahel kombineeritud modernne ja antiikne disain. Valamu on saadaval 1-3 segistiauguga - saad valida segistiaukude arvu, mis sobib just Sinu ihaldatud segistiga.

    Valamu paigaldamiseks on 2 võimalust: valamujalale või kroomitud raamile. Seejuures on võimalik valida kahe erineva valamujala disaini vahel. Komplekti on võimalik juurde lisada ka sobiv põhjaklapp. Segisti ei sisaldu komplektis.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Ravak Balance 800

    Vannitoavalamu Ravak Balance 800

    167,00 €

    Balance on voolujoonelise kujuga Ravaki valamu, mille disainimisel on saadud inspiratsiooni looduslikest vormidest. Valamu on mõeldud süvistamiseks, sobib hästi kokku sama kontseptsiooni valamukapiga. 

    Soovi korral saab lisada komplekti spetsiaalselt sellele valamule väljatöötatud sifooni ja fikseeritud põhjaklapi komplekti. Segistit ja valamukappi samuti komplektis ei sisaldu, kuid neid saab lisaks tellida.  

    Lähemalt
  5. Kivivalamu Aura Gaia 3

    Kivivalamu Aura Gaia 3

    367,00 €

    Aura Gaia 3 on minimalistliku vormiga ovaalne tasapinna peale paigaldatav kivivalamu, mis on valmistatud ülikvaliteetsest Marmoryl®-kivimassist. Gaia valamu on saadaval kolmes erinevas kõrguses. Valamul puudub ülevool ning soovi korral on võimalik põhjaklapp juurde osta eraldi.

    Marmoryl® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Valamu on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Marmoryl® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV-kindel ega tuhmu ajas.

    Standardis on tegu valge kivivalamuga, kuid soovi korral on võimalik tellida valamu ka enam kui 150 erinevas RAL-värvitoonides – seejuures on võimalus ka valida, kas valamu on ühevärviline või seest/väljast erinevates RAL-toonides. Küsimuste korral võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 54

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas