Vannitoavalamud

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 38

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Burlington Edwardian 51

    Vannitoavalamu Burlington Edwardian 51

    192,00 €

    Burlington Edwardian 51 on ajatu disainiga vannitoavalamu, mida iseloomustab kompaktsus, puhtus, elegantsus ja stiilsus. See vannitoavalamu sobib eriliselt hästi nendesse vannitubadesse, kus on omavahel kombineeritud modernne ja antiikne disain. Valamu on saadaval 1-2 segistiauguga - saad valida segistiaukude arvu, mis sobib just Sinu vannitoaga. 

    Valamu paigaldamiseks on 2 võimalust: seinale ilma raamita või kroomitud raamile. Komplekti on võimalik juurde lisada ka sobiv põhjaklapp. Segisti ei sisaldu komplektis.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Ravak Balance 600

    Vannitoavalamu Ravak Balance 600

    147,00 €

    Balance on voolujoonelise kujuga Ravaki valamu, mille disainimisel on saadud inspiratsiooni looduslikest vormidest. Valamu on mõeldud süvistamiseks, sobib hästi kokku sama kontseptsiooni valamukapiga. 

    Soovi korral saab lisada komplekti spetsiaalselt sellele valamule väljatöötatud sifooni ja fikseeritud põhjaklapi komplekti. Segistit ja valamukappi samuti komplektis ei sisaldu, kuid neid saab lisaks tellida.  

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Jika Tigo H812216

    Vannitoavalamu Jika Tigo H812216

    102,00 €

    Jika Tigo H812216 on läikiva viimistlusega keraamiline seinale kinnitatav vannitoavalamu. Tigo valamu on asümmeetriline, kus segistiauk asub paremal pool nurgas. Valamuga ei ole kaasas segistit ega sifooni, kuid soovi korral on need võimalik juurde osta eraldi.

    Tigo seeria on loodud eesmärgiga luua traditsioonilisi ja elegantseid tooteid, mis täiustavad igat interjööri. Jika Tigo seeria valamu sobib ideaalselt kokku samas seerias oleva vannitoa valamukapiga Jika Tigo H40J214.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu PAA Delta 600

    Vannitoavalamu PAA Delta 600

    150,00 €

    PAA Delta on läikiva viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud seina külge paigaldamiseks. Valamu sile läikiv pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Komplekti on võimalik lisada toendeid, mis teevad paigalduse väga lihtsaks. Standardis on tegu valge valamuga, kuid soovi korral on võimalik tellida valamu ka kõikides teistes RAL-värvitoonides. 

    Caststone® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Valamu on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Caststone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Delta valamu on saadaval kolmes erinevas suuruses: 600, 900 ning 1200.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Duravit DuraStyle 231960

    Vannitoavalamu Duravit DuraStyle 231960

    166,00 €

    Duravit DuraStyle 231960 on lihtsa, kuid samas silmapaistva disainiga, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk. Segisti, põhjaklapp ja valamujalg ei kuulu komplekti, kuid soovi korral saab neid lisaks tellida.

    Duravit DuraStyle on seeria, mis võlub oma lihtsa kuid formaalse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks oma unistuste vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 38

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas