Valamud

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 164

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Vannitoavalamu Ravak 10° 650

    Vannitoavalamu Ravak 10° 650

    200,00 €

    Vannitoavalamu Ravak 10° luues on disainerid kõrvale jätnud kõik traditsioonilise ja klassikalise ning loonud midagi tõeliselt unikaalset. Valamu on kumera disainiga, tänu millele sobib kokku iga vannitoa disainiga. Vannitoavalamu Ravak 10° sobib kokku valamukapiga Ravak 10°.

    Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka valamu põhjaklapp ja kroomitud sifoon. Ühtse disaini loomiseks saab valamut sobitada teiste kontseptsiooni 10° toodetega (vannisein, vann, segisti, vannitoamööbel). Kontseptsiooni 10° on võitnud maineka disainiauhinna Red Dot Design Awards.

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu PAA Vario

    Vannitoavalamu PAA Vario

    223,00 €

    PAA Vario on läikiva viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud seina külge paigaldamiseks. Valamu paigaldamine on väga lihtne, sest seinakinnitused sisalduvad juba komplektis. Valamu sile läikiv pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Standardis on tegu valge valamuga, kuid soovi korral on võimalik tellida valamu ka kõikides teistes RAL-värvitoonides.

    Caststone® on komposiitmaterjal, millel on läikiv sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Valamu on kaetud kihiga, mis annab pinnale luksusliku ning elegantse läike. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning hügieeniline. Caststone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Burlington Arcade 90

    Vannitoavalamu Burlington Arcade 90

    444,00 €

    Burlington Arcade 90 on vannitoavalamu, mida iseloomustab lihtsus, puhtus ning stiilsus. See vannitoavalamu sobib eriliselt hästi nendesse vannitubadesse, kus on omavahel kombineeritud modernne ja antiikne disain. Valamu on saadaval 1-3 segistiauguga - saad valida segistiaukude arvu, mis sobib just Sinu ihaldatud segistiga. Ülevool sisaldub komplektis.

    Valamu paigaldamiseks on 2 võimalust: valamujalale või terasraamile. Seejuures on võimalik valida kahe erineva terasraami viimistluse vahel. Komplekti on võimalik juurde lisada ka sobiv põhjaklapp. Segisti ei sisaldu komplektis.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Ravak Classic II 700

    Vannitoavalamu Ravak Classic II 700

    209,00 €

    Vannitoavalamu Ravak Classic II 700 on ühthästi kompaktne kui ka funktsionaalne valamu. Valamut on võimalik kinnitada otse seinale või paigaldada samasse seeriasse kuuluvale valamukapile. Paigalduseks vajalik juhend sisaldub komplektis.

    Valamud on valmistatud komposiit materjalist (dolomiit), mis garanteerib neile ülima vastupidavuse ning kauni ja naturaalse välimuse. Vannitoavalamud on saadaval mitmes erinevas mõõdus, olles universaalseks lahenduseks nii väiksemas kui ka avaramas vannitoas. Valamukapp, segisti, põhjaklapp ja sifoon ei kuulu komplekti, kuid neid on võimalik lisaks tellida. 

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Laufen IlBagnoAlessi 811971

    Vannitoavalamu Laufen IlBagnoAlessi 811971

    1 449,00 €

    IlBagnoAlessi 811971 on põrandale paigaldatav disainvalamu. Valamu on kaetud spetsiaalse LCC (Laufen Clean Coat) kihiga, mis tähendab, et kogu valamu pind on mustust ja tolmu hülgav. LCC kihiga kaetud pinnad on äärmiselt siledad ja pea olematu poorsusega, isegi veepiisad ei suuda kinnituda ja libisevad pindadelt maha. 

    IlBagnoAlessi on seeria, mis lummab nende toodete kasutajaid pikki aastaid. Seeriat iseloomustavad ajatu vorm, kujutlusvõime avardumine ning kübeke ekstsentrilisust. Kogu seeria on andeka Itaalia disaineri Stefano Giovannoni looming.   

    Komplektis sisaldub üle- ja äravoolu süsteem ning kinnitustarvikud. Segisti ja sifoon ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 164

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas