Valamud

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 166

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
  1. Vannitoavalamu Casa Di Vanna Rocca

    Vannitoavalamu Casa Di Vanna Rocca

    Tavahind: 558,00 €

    Erihind 502,00 €

    Casa Di Vanna Rocca valamu on mõeldud tasapinda süvistamiseks või kanduritega seina külge kinnitamiseks. Rocca kivivalamul on luksuslikult sile läikiv pind, mida on lihtne puhastada ja hooldada. 

    Casa Di Vanna tooteid iseloomustavad sirged jooned ja esteetiline välimus. Luksuslik puudutus kaasaegsesse sisekujundusse. Komplektis ei sisaldu põhjaklappi, soovi korral saab seda meie e-poest lisaks tellida. 

    Lähemalt
  2. Vannitoavalamu Roca Carmen 800

    Vannitoavalamu Roca Carmen 800

    364,00 €

    Roca Carmen on ajatu disainiga seeria, mis võlub oma puhta, kuid elegantse väljanägemisega. See vannitoavalamu sobib eriliselt hästi nendesse vannitubadesse, kus on omavahel kombineeritud modernne ja antiikne disain.

    Carmen seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. Allolevast valikust on võimalik komplekti lisada valamujalg.

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu Ideal Standard Tempo T0566 - Outlet Diil

    Vannitoavalamu Ideal Standard Tempo T0566 - Outlet Diil

    Tavahind: 77,00 €

    Erihind 73,00 €

    Ideal Standard Tempo T0566 on väike keraamiline vannitoavalamu, mis on mõeldud seinale paigaldamiseks või toetuma jalale/pooljalale. Tempo seeria märksõnadeks on puhas stiil ja praktilisus, kuna eesmärgiks on luua tooted, mis sobiksid võimalikult paljudesse vannitubadesse.

    Keraamilisel valamul on olemas segistiauk ja ülevool, mis asuvad valamukausi taga keskel. Valamuga ei tule kaasa valamusegistit, sifooni ega valamujalga, kuid soovi korral on need võimalik juurde osta eraldi.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Duravit D-Code 231055

    Vannitoavalamu Duravit D-Code 231055

    Tavahind: 78,00 €

    Erihind 64,00 €

    Duravit D-Code 231055 vannitoavalamu on lihtsa, kuid samas silmapaistva disainiga, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk. Segisti, põhjaklapp ega valamujalg ei kuulu komplekti, kuid soovi korral saab neid lisaks tellida.

    Duravit D-Code on kaasaegse disainiga seeria, mis võlub oma puhta, kuid elegantse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad sirged jooned, geomeetrilised kujundid, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks omanäolist vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

    Lähemalt
  5. Vannitoavalamu Duravit DuraStyle 231960

    Vannitoavalamu Duravit DuraStyle 231960

    166,00 €

    Duravit DuraStyle 231960 on lihtsa, kuid samas silmapaistva disainiga, mistõttu sobib see ühthästi nii väikestesse kui ka avaratesse vannitubadesse. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk. Segisti, põhjaklapp ja valamujalg ei kuulu komplekti, kuid soovi korral saab neid lisaks tellida.

    Duravit DuraStyle on seeria, mis võlub oma lihtsa kuid formaalse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad selged piirjooned, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks oma unistuste vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 166

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra langev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas