Valamud

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 33

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu PAA FLOW 500

    Vannitoavalamu PAA FLOW 500

    1 241,00 €

    Vannitoavalamu PAA FLOW 500 on siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud seina külge paigaldamiseks. Valamu siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Valamu kandiline ehitus ning stiilne silkstone viimistlus teevad valamu ideaalseks lisandiks modernse hõnguga vannitubadesse. 

    Flow 500 valamu puhul on võimalik ise valida valamu pikkus. Segisteid valamu jaoks on võimalik paigaldada nii valamule kui ka seinale. Valamul on itegreeritud toendid.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Segistite arv, kandurite paigaldus, äravoolude arv ja asukoht kooskõlastatakse individuaalselt. Selleks võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  2. Puhastusvahend Franke värvilisele valamule (250 ml)

    Puhastusvahend Franke värvilisele valamule (250 ml)

    13,00 €

    Puhastusvahend Franke värvilistele valamutele on mõeldud Fragranite, Fraceram või Tectonite valamu puhastamiseks ja hooldamiseks. Vahend eemaldab tõrksa mustuse ja kaitseb pinda, et mustus ei saaks sinna haakuda. 

    Kasutusjuhend: Pihusta vahendit valamule ja hõõru pehmema käsna või lapiga. Seejärel puhasta pinnad veega. 

    Lähemalt
  3. Seebidosaator Reginox Jet Black

    Seebidosaator Reginox Jet Black

    135,00 €

    Reginox Jet Black  on 300 ml suurune musta värvi seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 55 mm ning paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-45 mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt
  4. Vannitoavalamu Ravak Classic II 1300

    Vannitoavalamu Ravak Classic II 1300

    318,00 €

    Vannitoavalamu Ravak Classic II 1300 on kahe valamukausiga sümmeetriline ning funktsionaalne valamu. Selle avar pind on mugavaks lahenduseks suuremasse vannituppa või tualettruumi. Valamut on võimalik kinnitada otse seinale või paigaldada samasse seeriasse kuuluvale valamukapile. Valamukapp, segistid, sifoonid ja põhjaklapid ei kuulu komplekti. Paigalduseks vajalik juhend sisaldub komplektis.

    Classic II valamud on valmistatud komposiit materjalist (dolomiit), mis garanteerib neile ülima vastupidavuse ning kauni ja naturaalse välimuse. Vannitoavalamud on saadaval mitmes erinevas mõõdus, olles universaalseks lahenduseks nii väiksemas kui ka avaramas vannitoas.

    Lähemalt
  5. Seebidosaator Reginox Gold

    Seebidosaator Reginox Gold

    135,00 €

    Reginox Gold  on 300 ml suurune kuldset tooni seebidosaator, mis kinnitatakse otse köögivalamu või töötasapinna külge. Dosaator sobib alusele, mille paksus ei ole suurem kui 55 mm ning paigaldusaugu läbimõõt on vahemikus 25-45 mm.

    Seebidosaator teeb nõudepesu mugavaks ning aitab hoida köögi puhtana nii visuaalse kui hügieenilise poole pealt.

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 33

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas