Valamud

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vannitoavalamu Laufen The New Classic 813857

    Vannitoavalamu Laufen The New Classic 813857

    792,00 €

    Laufen The New Classic 813857 on ovaalse kujuga valamu, mis on mõeldud kinnitamiseks seina külge või paigaldamiseks valamukapile. Valamul on praktiline serv, mida saab mugavalt kasutada erinevate tarvikute hoiustamiseks. Valamul on üks keskkohas paiknev segistiauk ning auk äravoolule. 

    Laufen The New Classic seeria põhinoodiks on klassikalised vormid modernses võtmes. Seeria tooted on täiusliku kujuga ning võimalikult praktilise vormiga. The New Classic seeriasse kuuluvad erineva mõõduga valamud, WC-potid, vannitoamööbel ning kõik muu vajalik, et luua harmooniline kooskõla Sinu vannitoas. 

    Segisti, sifoon ja põhjaklapp ei sisaldu komplektis, kuid need on võimalik eraldi juurde osta. Laufen The New Classic 813857 valamule on võimalik lisaks tellida ühe sahtliga valamukappi või kahe sahtliga valamukappi, mis mõlemad on saadaval neljas erinevas viimistluses. Erisoovide korral saab ühendust võtta meie klienditeenindusega. 

    Lähemalt
  2. Köögivalamu Franke Mythos MTK 611-100 polaarvalge vasak vajutusnupuga

    Köögivalamu Franke Mythos MTK 611-100 polaarvalge vasak vajutusnupuga

    815,00 €

    Franke MTK 611-100 polaarvalge on keraamiline Fraceram materjalist valmistatud köögivalamu. Fraceram on eriti vastupidav spetsiaalne materjal, millele lõiked ja löögid ei jäta mitte mingisuguseid jälgi. Kõikide Fraceram valamute pinnad on kaetud glasuuriga, mis teeb pinna katsudes eriti siledaks ja mustust hülgavaks. Valamu on mõeldud tasapinda uputamiseks ehk pärast paigaldust jääb valamu serv tasapinna peale. 

    Franke MTK 611-100 valamu ei jää üheski köögis märkamatuks. Valamu kausi osa asub vasakul poolel ning paremale jääb praktiline tasapind. Komplekti kuulub nupuga avatav valamu sõelkorv-ventiil (mõõduga 3 1/2"). Minimaalne aluskapi laius on 60cm. Lisaks äravoolule on valamul kaks auku, üks segistile ning teine vajutusnupule. 

    Sellele valamule pakub Franke erinevaid aksessuaare: tarvikukomplekt, lõikelaud, rullmatt, nõruti jne. Lisainformatsiooni jaoks palun pöörduge meie klienditeeninduse poole.

    Franke keraamilistele valamutele on soovituslik lõigata auk tasapinda vastavalt paigaldatavale tootele. 

    Lähemalt
  3. Vannitoavalamu PAA FLOW 500

    Vannitoavalamu PAA FLOW 500

    1 241,00 €

    Vannitoavalamu PAA FLOW 500 on siidmatt viimistlusega kivivalamu, mis on mõeldud seina külge paigaldamiseks. Valamu siidine matt pind on silmale meeldiv ning samas väga vastupidav mustusele ja kulumisele. Valamu kandiline ehitus ning stiilne silkstone viimistlus teevad valamu ideaalseks lisandiks modernse hõnguga vannitubadesse. 

    Flow 500 valamu puhul on võimalik ise valida valamu pikkus. Segisteid valamu jaoks on võimalik paigaldada nii valamule kui ka seinale. Valamul on itegreeritud toendid.

    Silkstone® on komposiitmaterjal, millel on siidine sile tasapind ning looduskivimi vastupidavus. Materjal on väga lihtsasti puhastatav ning vastupidav kemikaalidele, kosmeetikale, kohvile, veinile jne. Silkstone® materjali on peaaegu võimatu kriimustada ning see on UV kindel ega tuhmu ajas.

    Segistite arv, kandurite paigaldus, äravoolude arv ja asukoht kooskõlastatakse individuaalselt. Selleks võta ühendust meie klienditeenindusega.

    Lähemalt
  4. Puhastusvahend Reginox Regi-Clean katlakivieemaldaja (250 ml)

    Puhastusvahend Reginox Regi-Clean katlakivieemaldaja (250 ml)

    12,00 €

    Reginox Regi-Clean on mõeldud köögivalamutelt katlakivi eemaldamiseks. Vahend kaitseb ja hooldab valamuid ning segisteid. Eriti head tulemust on näha just tekstuursematel graniidist valamutel, mis kipuvad muidu kergemini mustust koguma. 

    Toode sobib kasutamiseks kõikidel valamutel, segistitel, happekindlatel töötasapindadel ja plaatidel. 

    Lähemalt
  5. Köögivalamu Franke Spark SKX 651-E pöördnupuga

    Köögivalamu Franke Spark SKX 651-E pöördnupuga

    220,00 €

    SKX 651-E on integreeritav kumera disainiga roostevaba Franke köögivalamu, mis sobib hästi nurka paigaldamiseks. See on kauni pinnatöötlusega, mis on poleeritud. Minimaalne aluskapi laius on 65 cm. Komplekti kuulub pöördnupuga avatav sõelkorv (mõõduga 3 1/2"). Valamu on mõeldud tasapinda uputamiseks. 

    Franke roostevabast terasest valamud on valmistatud esmaklassilisest kroom-nikkel terasest, mis on silmapaistvalt ilusa läikega, kuid lisaks on ka vastupidav plekkide, rooste ja korrosiooni suhtes. Lisaks see ei kriimustu, murdu ega kaota ajas oma sära. Roostevaba teras on maailmas tunnustatud ka selle hügieenilisuse ja vastupidavuse poolest. Selle elegantne kaasaegne välimus on sageli omaette disainielemendiks ning mõjub eriti omapäraselt, kui kombineerida koos erinevate värviliste köögiaksessuaaridega.

    Valamu sobib paigaldamiseks koos Franke jäätmepurustajaga. Komplektis sisaldub nõrutuskauss. 

    Lähemalt

Tooted 11 kuni 15 koguarvust 44

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas